En retreat i naturskön miljö i skånska Bösarp med fokus på att stärka kvinnokroppen och den feminina energin. Genom yoga, meditation och workshops utforskar vi vad det innebär att vara kvinna.

Vi tittar närmare på hur stress påverkar våra kroppar, vilken roll relationer kan spela för vår hälsa, hur ärvda mönster och värderingar kan påverka oss och hur vi kan lära oss förstå vad som lagras i kroppen i form av obearbetade känslor och fysiska blockeringar. Vi dyker djupare in kostens betydelse för hälsa, meditationens kraftfulla effekter, hur hjärnan funkar och hur vi kan bli medvetna om och förändra omedvetna programmeringar. Vi kommer att prata om allt från karma till sexualitet, och hur vi kan stärka den viktigaste relationen av alla – den till oss själva.

Kvinnohälsa & hur vi kan stärka den viktigaste relationen av alla – den till oss själva

Datum: 25-27 September

Under helgen ingår flera yogapass och meditationer, god hälsosam och vegetariska mat, SPA-bad utomhus och workshops inom EFT/FBM (tapping), stress, kost, andens anatomi och chakrasystemet, relationer och yoni healing. Det ges god tid till reflektion och eftertanke, sköna promenader i vacker miljö och givande samtal.

I retreatet ingår även produkten ”Stärk din självkärlek med 432 Hz” som omfattar e-bok med 3 st ljudfiler om hur du hittar självkärlek.

Vi blir en grupp på högst 10 personer. Vi som håller i retreaten är Madeleine Magnusson och Susanne Törnqvist.

Madeleine är yoga- och meditationslärare, coachar och håller kurser/föreläser inom relationer, livsstil och hälsa. Hon hjälper sina kunder nå sina mål genom att förändra sitt mindset.

Susanne är kostrådgivare med expertis inom sötsug och beroende, håller kurser/föreläsningar inom kost, stress, livsstil och hälsa, samt är massör och kraniosakral terapeut.

 

Plats: Bösarp, 1 mil norr om Trelleborg

Datum: 25-27/9, incheckning kl. 15

Pris: 3 950 kr inklusive helpension, ingår produkten “Stärk din självkärlek med 432 Hz“. Vill du bo i enkelrum är priset 4 950 kr.

Anmälan: senast 23/9

Möjlighet till samåkning från Halmstad. Max antal deltagare 10 personer

Referens från retreaterna

“Hej Madeleine och Susanne 😊 Tusen tack för denna fina helgretreat. Nöjd och glad bär jag med mig en skön känsla i kropp och själ ifrån Bösarp. Jag värdesätter mycket programupplägget som jag ser som en mycket fin och balanserad komposition av undervisning i form av föreläsningar som Matens påverkan på vår kropp, mindfulness och EFT samt olika kroppsupplevelser såsom yoga, antigympa (älskar namnet 😉), meditationer och Kranio sacral behandlingar. Även tänkvärda övningar som vi fick möjlighet att reflektera och samtala kring och som även inkluderade en symbolisk ritual.  Gott om luft/tid mellan passen värdesatte jag. Gav tid för reflektion, promenader, bad och egentid – bidrog helt enkelt till ett skönt dagsflöde. Jag uppfattar också en tydlighet i undervisningen hos både Madeleine och Susanne och ett fint samspel er emellan, ni kompletterar varandra väl. Så tacksam för er befriande humor och alla skratt också. 🤪 För mig var det särskilt värdefullt att få vara delaktig i processen som Madeleine så proffsigt ledde oss igenom under EFT passet. Imponerande ledarskap där Madeleine så tryggt ”höll” gruppen. Synergieffekten blev påtaglig – hur vi genom att dela med oss av våra sårbarheter som begränsar oss i livet kan väcka liknande sårbarheter/blockeringar i andra som då får möjlighet att komma upp till ytan och läkas. Vi hjälper varandra… Hur viktigt det är att bli mottagen i det vi delar blev också uppenbart och hur läkande det kan vara för oss alla. Tack också för den goda, välgörande maten. Mums! 😋 Stort tack och varma kramar till er båda❤️”

– Supernöjd Cecilia

 

“Tusen tack för en helt fantastiskt helg. Yoga, meditation, föreläsningar, mat, samtal – allt i en alldeles underbar blandning. Som balsam för själen och ett klarare sinne. En helg jag bär med mig i både hjärna och hjärta. Tack fina du och tack till alla andra tjejer som var med och gjorde helgen magisk. Kram Anna”

“Tack för en helt underbar helg, så mycket klokskap, så härliga yogapass, så underbar natur med får, hästar, rådjur och hundar, så mycket god mat och så dessa mysiga tjejer som var med! Jag kommer njuta av tankarna på denna helg väldigt länge. Tänk vad klok jag också ska bli när jag gått igenom all information och ännu ett tack för recept och foton. Stor varm kram Birgitta”

 

Referens från retreaten 2018

“Tack för en underbar helg! 
Fin uppläggning med yoga, meditation och workshop. Det var så lagom av allt! Och maten var helt underbar. Detta är verkligen semester för mig. Tack fina du! Kram Anette”