Följ med till natursköna Bösarp i Skåne med fokus på att stärka din självkärlek. Genom yoga, meditation och olika workshops utforskar vi hur vi kan implementera mer kärlek i våra liv, både på ett inre och yttre plan.

Modern vetenskap har börjat upptäcka det de gamla mystikerna har vetat i tusentals år. Att allt består av vibrationer från den minsta partikeln till fast materia, och att vi påverkas av vibrationer.

Tankar, ord, känslor och handlingar är också vibrationer

Vad du säger och tänker om dig själv påverkar din fysiska kropp och ditt välbefinnande. Vi kommer träna oss i att bli medvetna om vår inre kompass. När vi är i kontakt med vår inre kompass vet vi vad som är bästa vägen framåt. För att nå dit behöver vi minska bruset. Bruset av stress och negativ självbild som “jag duger inte” till känsla av att “jag är tillräcklig och älskad precis som jag är”. Därför ges det tid till återhämtning, vila, stillhet och tystnad.

Retreat i hur du kommer närmare dig själv – självkärlek

Datum: 28-30 Maj

Under helgen ingår flera yogapass och meditationer, Cecilias fantastiska mat som är både hälsosam, vegetarisk och full med kärlek, SPA-bad utomhus och workshops för att stärka vår självkärlek. Det ges god tid till reflektion, stillhet och eftertanke, sköna promenader i vacker miljö och givande samtal.

I retreatet ingår även produkten ”Stärk din självkärlek med 432 Hz” som omfattar e-bok med 3 st ljudfiler om hur du hittar självkärlek.

 

Plats: Bösarp, 1 mil norr om Trelleborg

Datum: 28-30/5, incheckning kl. 15

Pris: 3 950 kr inklusive helpension, + produkten “Stärk din självkärlek med 432 Hz“. Vill du bo i enkelrum är priset 4 950 kr.

Anmälan: genom att betala in 500 kr till bankgirot 335-1236 för att säkra din plats. Sista anmälan 24/5.

Vill ni samåka kan jag koordinera det från Halmstad. Max antal deltagare 8 personer

Referens från retreaterna

“Tusen tack för en helt fantastiskt helg. Yoga, meditation, föreläsningar, mat, samtal – allt i en alldeles underbar blandning. Som balsam för själen och ett klarare sinne. En helg jag bär med mig i både hjärna och hjärta. Tack fina du och tack till alla andra tjejer som var med och gjorde helgen magisk. Kram Anna”

“Tack för en helt underbar helg, så mycket klokskap, så härliga yogapass, så underbar natur med får, hästar, rådjur och hundar, så mycket god mat och så dessa mysiga tjejer som var med! Jag kommer njuta av tankarna på denna helg väldigt länge. Tänk vad klok jag också ska bli när jag gått igenom all information och ännu ett tack för recept och foton. Stor varm kram Birgitta”

“Tack för en underbar helg! 
Fin uppläggning med yoga, meditation och workshop. Det var så lagom av allt! Och maten var helt underbar. Detta är verkligen semester för mig. Tack fina du! Kram Anette”