Följ med till natursköna Bösarp i Skåne med fokus på att stärka din självkärlek. Genom yoga, meditation och olika workshops utforskar vi hur vi kan implementera mer självkärlek i våra liv, både på ett inre och yttre plan.

Jag har märkt att en av anledningar till att vi mår dåligt är att vi skurit av kontakten med oss själva. Alltså med vår själ, källan, gud, great spirit eller vad du vill kalla den. Vi har slutat lyssna inåt, inåt på vår intuition och vår själs längtan. Vi behöver återskapa denna kontakt så att vi lättare vet vilket det bästa steget framåt är. Denna inre kraft hörs lättare om vi stillar vårt sinne, och minska det yttre bruset från samhället. Då behöver vi tid till att stanna upp och känna efter.

Jag ser denna inre kraft kopplad till hjärtat eller vår inre feminina kraft, till vårt undermedvetna och våra känslor. Vår inre man är kopplad till hjärnan, våra tankar, intellektet och vårt medvetande, och vi behöver bägge för att må bra. Men i dagens samhälle prioriteras intellektet och vårt manliga sätt att se på världen, och vi har tryckt ner vår kvinnliga del inom oss i tusentals år.

För att vi ska bli hela, för att vi ska kunna läka oss själva, relationer och samhället behöver vi skapa fred inom oss och sluta kriga med dig själv. När vi rättar till insidan så löser sig utsidan automatiskt ❤.

Modern vetenskap har börjat upptäcka det de gamla mystikerna har vetat i tusentals år. Att allt består av vibrationer från den minsta partikeln till fast materia, och att vi påverkas av vibrationer.

Tankar, ord, känslor och handlingar är också vibrationer

Vad du säger och tänker om dig själv påverkar din fysiska kropp och ditt välbefinnande. Vi kommer träna oss i att bli medvetna om vår inre kompass. När vi är i kontakt med vår inre kompass vet vi vad som är bästa vägen framåt. För att nå dit behöver vi minska bruset. Bruset av stress och negativ självbild som “jag duger inte” till känsla av att “jag är tillräcklig och älskad precis som jag är”. Därför ges det tid till återhämtning, vila, stillhet och tystnad.

Retreat i hur du kommer närmare dig själv – självkärlek

Under helgen ingår flera yogapass och meditationer, fantastisk mat som är både hälsosam, vegetarisk och full med kärlek, SPA-bad utomhus och workshops för att stärka vår självkärlek. Det ges god tid till reflektion, stillhet och eftertanke, sköna promenader i vacker miljö och givande samtal.

I retreatet ingår även produkten ”Stärk din självkärlek med 432 Hz” som omfattar e-bok med 3 st ljudfiler om hur du hittar självkärlek.

 

Plats: Bösarp, 1 mil norr om Trelleborg

Pris: 3 950 kr inklusive helpension, + produkten “Stärk din självkärlek med 432 Hz“. Vill du bo i enkelrum är priset 4 950 kr.

Anmälan: genom att betala in 500 kr till bankgirot 335-1236 för att säkra din plats.

Vill ni samåka kan jag koordinera det från Halmstad. Max antal deltagare 8 personer

Referens från retreaterna

“Tack Madeleine för en intressant och utvecklande retreat, jag har fått många fina verktyg att klara av min livssituation. Under retreaten fick jag insikter som hjälper mig att utveckla mig och jag känner att det har hjälpt mig i min vardag. Förutom detta så var samvaron under helgen fantastisk med yoga, meditation, bad i bubbelpoolen och underbar näringsriktig mat. Med kärlek Helena”

“Tusen tack för en helt fantastiskt helg. Yoga, meditation, föreläsningar, mat, samtal – allt i en alldeles underbar blandning. Som balsam för själen och ett klarare sinne. En helg jag bär med mig i både hjärna och hjärta. Tack fina du och tack till alla andra tjejer som var med och gjorde helgen magisk. Kram Anna”

“Tack för en helt underbar helg, så mycket klokskap, så härliga yogapass, så underbar natur med får, hästar, rådjur och hundar, så mycket god mat och så dessa mysiga tjejer som var med! Jag kommer njuta av tankarna på denna helg väldigt länge. Tänk vad klok jag också ska bli när jag gått igenom all information och ännu ett tack för recept och foton. Stor varm kram Birgitta”

“Tack för en underbar helg! 
Fin uppläggning med yoga, meditation och workshop. Det var så lagom av allt! Och maten var helt underbar. Detta är verkligen semester för mig. Tack fina du! Kram Anette”