Modern vetenskap har börjat upptäcka det de gamla mystikerna har vetat i tusen år. Att allt består av vibrationer från den minsta partikeln till fast material, och att vi påverkas av vibrationer.

Tankar, ord, känslor och handlingar är också vibrationer.

Vad du säger och tänker om dig själv påverkar din fysiska kropp och ditt välbefinnande. Meditationerna i detta program påverkar dig vibrationsmässigt, tankemässigt och känslomässigt, vilket även genererar i att det kommer att förändra din fysiska verklighet.

 

Enligt HeartMath som är ett forskningsinstitut i Kalifornien är det oerhört gynnsamt för kroppen att befinna sig i hjärtkoherens. I detta tillstånd aktiveras vagusnerven som löper från hjärnan ner i alla viktiga organ, bland annat lungorna, hjärtat, magen och tarmarna. Den påverkar också vårt immunsystem och DNA. Det innebär att vi kan ands och boosta oss med positiva ord och få bättre hälsa och självkänsla. Övningen påverkar också våra telomerer. Telomererna är det yttersta höljet på våra kromosomer, telomererna skyddar vårt DNA. Långa telomerer är lika med långt och hälsosamt liv, medan korta innebär det omvända.

Stärk din självkärlek – paketet

Består av tre ljudfiler och en e-bok med information om meditationerna, samt fördjupning och olika övningar för att stärka din självkärlek.

• Ljudfil: Tacksamhetsmeditation med 432 hz, 27 minuter
• Ljudfil: Hjärtkoherens med 432 hz, 7 minuter
• Ljudfil: Enbart musik med 432 hz, 27 minuter
• E-bok: Stärka din självkärlek, 19 sidor

Pris: 390 krDet går också bra att swisha på 123 058 99 11 eller betala in direkt på mitt bankgiro: 335-1236.

Smakprov

Obs! smakprovet är inspelat från min iphone så ljudet är inte så bra, men i den köpta versionen är ljudkvalitén perfekt. Inspelat från studion Recordia i Varberg.

 

Vad innebär 432 Hz?

Att lyssna på musik med 432 Hz är mycket välgörande. Det resonerar med vår kropp, släpper emotionella blockeringar och expanderar vår medvetenhet. 432 Hz tillåter oss att ställa in universums visdom, gudomlig intelligens och vår själ. Det skapar enighet i stället för separation. Det utökar våra hjärtan och gör oss mer medkännande och kärleksfulla. En sak är säkert, en person som resonerar med kärlek har inre fred – och det här är utgångspunkten för att skapa en värld där vi lever i fred och harmoni med varandra och moder jord.