Vill du varva ner och njuta av yogans helande effekt i sommar? Stärka din hälsa och ditt välbefinnande? Bli snällare mot dig själv och inse din enorma potential. Då är yoga ett perfekt redskap.

 

Datum: Lördagar kl. 9-10 under juli månad, men håll utkik på facebook/instagram för uppdateringar.
Plats: Söderpiren, Halmstad
Pris: 120 kr/gång eller inköpt 10-kort för 1000 kr (gäller sedan till hösten också i Harplinge). Frukost finns att köpa efter yogaklassen.

Yogan jag utför är en blandning av Hatha Vinyasa yoga, Energy Medicine yoga och Yinyoga. Hatha vinyasa yoga är mer fysiskt, EMyogan är mer fokus på att balanserar de olika energibanor (meridianer) i kroppen och yinyoga mer meditativ. Vissa klasser jobbar vi mer fysiskt som omfattar lugna och sköna rörelser i en följsam struktur, både rogivande, stärkande och balanserande. Övningarna utförs liggande, sittande och stående, samt kombineras med balans- och andningsövningar. Andra gånger är fokus mer meditativt, där vi ligger i positionerna mellan 2-5 minuter och hjälper oss att gå djupare in i oss själva och kunna släppa blockeringar och känslor. Vi avslutar varje klass med 10 minuters avslappning.
Klassen anpassas efter kundens behov och passar både för den erfarne yogisen som nybörjaren. Yoga handlar inte om att prestera eller vara duktig och det finns alltid övningar som går att anpassa så att du ska känna att det blir givande.

Efter yogaklassen finns möjlighet att njuta av Söderpirens frukostar.

Varmt välkomna ❤