Jag har tillsammans med nio andra författare skrivit boken “Tips från coachen – upptäck din inre potential #1”. Chansen är att den här boken innehåller exakt det du behöver för att ta ditt liv till nästa nivå.

Mitt kapitel handlar om “Bryt destruktiva relationer och skapa äkta kärlek”. Klicka på filmen och lyssna på när jag läser ur “bryt destruktiva relationer och skapa äkta kärlek”

I boken beskriver jag hur våra övertygelser påverkar oss och styr våra liv. I mitt fall trodde jag att jag inte var värd att bli älskad. Vilket ledde till att jag drog till mig personer och situationer som bevisade att jag var värdelös, eftersom det var vad jag innerst inne trodde. När jag väl började förändra mina begränsade föreställningar om mig själv, träffade jag en fantastisk partner som älskade mig precis som jag var.

I boken beskriver jag 5 principer om hur övertygelser styr våra liv och sedan leder jag dig i en process där du kan förändra dina övertygelser, via en enkel teknik.

Följande författare som är med i Tips från coachen är:

  1. Camilla Granström – Så du ropar får du svar
  2. Freddie Roth- Känn dig själv
  3. Helena Hellström – 5 nycklar till att öka glädjen och livslusten i vardagen
  4. Jakob Palmqvist – Att våga ta steget Att förbereda sig mentalt
  5. Jeanette Juhnestam- Lugnare hjärna på 48 timmar
  6. Johan Ohlsson – val och beslut
  7.  Lina Molander – Att leva helhjärtat i den bästa versionen av dig
  8.  Madeleine Magnusson- Bryt destruktiva relationer och skapa äkta kärlek
  9.  Camilla Gyllensvan – Släpp rädslan och gör det ändå
  10.  Maria Malmqvist- Självkänsla

Köpa boken?

Vill du också köpa boken “Tips från coachen #1”? Pris 198 kr + porto 59 kr. Du kan välja att betala in via mitt bankgiro: 335-1236 eller swish: 123 058 99 11 eller via paypal, se nedan.

Kom ihåg att maila mig din adress så att jag kan skicka boken till dig. Vill du ha den signerad?