Yogan jag utför heter Hatha Vinyasa yoga. Det är lugna, sköna rörelse i ett harmoniskt flöde. Utöver gruppträning kan du också boka Yoga PT, dvs individuell träning, då du får ett skräddarsytt yogaprogram anpassat till dig och dina behov. Vidare tittar jag på din kosthållning, livsstil och utforma en hälsoprofil, allt för att du ska kunna nå de resultat du vill ha.

Vill du och dina kompisar boka privat yoga?

I vårt paradis i Harplinge har jag möjlighet att ta emot privata grupper på max 10 personer om vi är inomhus. Är det fint väder och vi kan vara ute så kan jag ta emot grupper på 20 personer. Jag utformar ett anpassat yogaprogram till er för att ni ska få ut det bästa ur yogan.

Pris: 1 500 kr/h max 10 personer, 3 000 kr/h för 20 personer.

Vill ni lägga till bad i poolen och SPA badet? Kanske mat och fika? Kontakta mig så löser vi detta.

Vad är yoga?

Yoga betyder förening, förening mellan kropp, sinne och själ. Yogan består av 8 olika delar: Yamas – självbehärskning, Niyama – disciplin, Asana – kroppställningar, vilket vi i väst oftast refererar till yoga, Pranayama – andningskontroll, Pratyahara – tillbakadragandet av sinnena, Dharana – koncentration, Dhyana – meditation och slutligen Samadhi – djupgående meditation, bliss.

Yogans fördelar

Yoga har många fördelar, som styrka, smidighet, balans, bättre hållning, kroppsmedvetande, andnings, koncentration, kommunikativ förmåga, självkänslan byggs upp, och att det är en träningsform utan tävlingsmoment. Själv ser jag yoga som en livförsäkring, eftersom det hjälper mig att hålla mig ung och frisk upp i hög ålder.