Känner du att det är lite mycket just nu? Skulle du behöva lite lugn och ro,  stärka din hälsa och känna att du är på banan igen? Yoga är ett fantastisk redskap för att lugna vårt system, minska stress, stärka immunsystemet och uppleva en djupare kontakt med dig själv och dina medmänniskor.

Fr.o.m den 9/5 kommer jag köra yogan fysiskt i min trädgård på Ekebergsvägen 8, Harplinge. Skulle det regna så blir det istället online.

 

  • Plats: vid din dator/mobil/platta via zoom eller utomhus fr.o.m den 9/5.
  • Tid: Söndagar kl. 17-18, Obs! ej den 4/4 och den 2/5. Fr.o.m den 9/5 kommer är det utomhus yoga hos mig i Harplinge. Skulle det vara dåligt väder blir det online.
  • Pris: 100 kr/gång

 

Yogan jag utför är en blandning av Hatha, Vinyasa, Energy Medicine och Yinyoga. Hatha vinyasan är mer fysiskt och yin- och EMyoga mer meditativ. Vissa klasser jobbar vi mer med fysiskt som omfattar lugna och sköna rörelser i en följsam struktur, både rogivande, stärkande och balanserande. Klassen innehåller liggande, sittande och stående positioner, samt balans- och andningsövningar. Andra gånger går vi in i yinyogan, där vi ligger i positionerna mellan 2-5 minuter och hjälper oss att gå djupare in i oss själva och kunna släppa blockeringar och känslor. Vi avslutar varje klass med ca 10 minuters avslappning.

Klassen anpassas efter individen och passar både för den erfarne yogisen som nybörjaren. Yoga handlar inte om att prestera eller vara duktig och det finns alltid övningar som går att anpassa så att du ska känna att det blir givande.

Efter att du anmält dig så skickar jag en zoom-länk som du använder för att kunna deltaga i online yogan. Du kopplar upp dig antingen via datorn, mobilen eller paddan. Betalningen sker per gång via swish nr: 0730-808383.

  • Plats: vid din dator/mobil/padda
  • Tid: Söndagar kl. 17-18, obs! ej den 4/4
  • Pris: 100 kr/gång, betalas via swish: 0730-808383