Känner du att det är lite mycket just nu? Vill du kunna varva ner, bli mjukare i kroppen, reducera stress, smärta, förbättra din hälsa, stärka immunsystemet och bli snällare mot dig själv? Då är yoga ett perfekt redskap. Vi startar strandyogan den 4/5 i Haverdal. Om det skulle vara dåligt väder, för kallt (under 10 grader) eller regnar kör vi istället online. Om du är osäker om det blir online eller vid havet, kommer jag lägga ut info på fb-sidan senast kl. 9 varje tisdag och berätta vilket det blir. Du kan också smsa mig för svar på 0730-808383.

  • Plats: Haverdalsstrand, nerfart Tore Gudmarssonsväg
  • Tid: Tisdagar kl. 9.30-10.30 t.o.m den 15/6. Därefter gemensam strandyoga på onsdagar 23/6-4/8 kl. 9-10.
  • Pris: 100 kr/gång

 

Yogan jag utför är en blandning av Hatha, Vinyasa, Energy Medicine och Yinyoga. Hatha vinyasan är mer fysiskt och yin- och EMyoga mer meditativ. Vissa klasser jobbar vi mer med fysiskt som omfattar lugna och sköna rörelser i en följsam struktur, både rogivande, stärkande och balanserande. Klassen innehåller liggande, sittande och stående positioner, samt balans- och andningsövningar. Andra gånger går vi in i yinyogan, där vi ligger i positionerna mellan 2-5 minuter och hjälper oss att gå djupare in i oss själva och kunna släppa blockeringar och känslor. Vi avslutar varje klass med ca 10 minuters avslappning.

Klassen anpassas efter individen och passar både för den erfarne yogisen som nybörjaren. Yoga handlar inte om att prestera eller vara duktig och det finns alltid övningar som går att anpassa så att du ska känna att det blir givande.

  • Tid: Tisdagar kl. 9.30-10.30 fr.o.m den 4/5 -15/6
  • Pris: 100 kr/gång
  • Plats: Haverdalsstrand, nerfart Tore Gudmarssonsväg, om det regnar eller är dåligt väder kör vi istället online yoga.

Ta med egen matta eller handduk.