Följ med mig på en härlig helg i vackra Bösarp, ca 1 mil från Trelleborg. Vi kommer att njuta av naturen, bada i  spa bad, äta gott, utöva härlig yoga, meditera, få kunskap om hur vår stenåldershjärna fungerar och hur du mest effektivt kan använda den för att nå dina mål enligt buddistiska principer.

Vidare får du lära dig mer om meditation, och vad brainwave entrainment är för något. Det ingår också mitt mindfulnesskit med brainwave entrainment, en teknik som gör det lätt att få hjärnan att komma ner i djupare frekvenser.  Du kommer också få lära dig Tong-Len meditation från tibetanska buddhisten och affärsmannen Gesche Micheal Roach, som skrivit boken Diamantskäraren. Tong-Len meditation är ett kraftfullt redskap för att hjälpa nära och kära släppa fysisk och psykisk smärta.

Referens från sommarens retreat

“Tack för en underbar helg! 
Fin uppläggning med yoga, meditation och workshop. Det var så lagom av allt! Och maten var helt underbar. Detta är verkligen semester för mig. Tack fina du! Kram Anette”

Plats: Bösarp, 1 mil norr om Trelleborg

Datum: Obs! nytt datum 9-11 augusti

Pris: 3 500 kr inklusive helpension och min bok “Mindfulfitness – Nå dina mål genom självsuggestion” och “Mindfulness med theta“. Vill du bo i enkelrum är priset 4 500 kr.

Samåkning från Halmstad. Max antal deltagare 10 personer

Preliminärt schema 

Fredag 
15.00 Incheckning
Yoga
Middag
Meditation

Lördag 
Morgonyoga
Frukost
Workshop: Mindfulness, tankar/känslor & vår stenåldershjärna
Lunch
Workshop: Hur du nå dina mål enligt diamantskäraren, Buddistiska principer
Yoga
Middag
Meditation

Söndag 
Morgonyoga
Frukost
Workshop: EFT – enkel teknik för att minska stress i ditt liv
Lunch
Tong-len meditation
Yoga
17.00 Hemresa