Följ med mig på en oförglömlig helg i vackra Bösarp, ca 1 mil från Trelleborg. Vi kommer att njuta av naturen, bada i  spa bad, äta gott, utöva härlig yoga, meditera, sätta mål, få kunskap om hur vår stenåldershjärna fungerar och hur du mest effektivt kan använda den för att nå dina mål.

Du kommer att få lära dig både uråldriga tibetansk buddistiska principer men också det senaste inom hjärnforskning när det gäller hur vi fungerar, hur vi sätter mål och hur vi skapar våra drömliv.

Vidare får du lära dig mer om meditation, och vad brainwave entrainment är för något, samt att det ingår mitt mindfulnesskit med brainwave entrainment, en teknik som gör det lätt att få hjärnan att komma ner i djupare frekvenser.  Du kommer också få lära dig Tong-Len meditation från tibetanska buddhisten och affärsmannen Gesche Micheal Roach, som skrivit boken Diamantskäraren. Tong-Len meditation är ett kraftfullt redskap för att hjälpa nära och kära släppa fysisk och psykisk smärta.

Referens från sommarens retreat

“Tack för en underbar helg! 
Fin uppläggning med yoga, meditation och workshop. Det var så lagom av allt! Och maten var helt underbar. Detta är verkligen semester för mig. Tack fina du! Kram Anette”

Plats: Bösarp, 1 mil norr om Trelleborg

Tid: 3-5 augusti, från kl. 15 den 3/8 till ca kl. 17 den 5/8

Pris: 3 500 kr inklusive helpension och min bok “Mindfulfitness – Nå dina mål genom självsuggestion” och “Mindfulness med theta“.

Samåkning från Halmstad. Max antal deltagare 10 personer

Preliminärt schema 

Fredag 3/8
15.00 Incheckning
Yoga
Middag
Meditation

Lördag 4/8
Morgonyoga
Frukost
Workshop: Mindfulness, tankar/känslor & vår stenåldershjärna
Lunch
Workshop: Hur du nå dina mål enligt diamantskäraren
Yoga
Middag
Meditation

Söndag 5/8
Morgonyoga
Frukost
Workshop: EFT/FBM
Lunch
Mindfulness & Tong-len meditation
Yoga
17.00 Hemresa