Dagsretreater

Unna dig en dag i lyx mitt i naturen, omsluten av ängar och åkrar. En dag där du kan tanka sköna energier.

En lyxdag för att öka kärleken till dig själv. En dag där du blir ompysslad.

Vi yogar, mediterar, äter god, näringsrik, hemodlad och närproducerad fika och lunch med mycket kärlek. Det ingår andullationsterapi, sharing och en workshop där fokus är att rensa i det som stressar dig, så att du kan känna ett större lugn.

Vi kommer rita mandalas av BioSignaturer för att balansera hjärtat. BioSignaturer är en del av BioGeometry som dr. Ibrahim Karim grundat där fokus är att skapa balans i inre och yttre miljöer.

Vi njuter av sköna bad med 30 gradigt saltvatten i poolen och 39 gradigt saltvatten i spa badet med utsikt över nejden.

Nedan kan du läsa om de olika teman jag erbjuder.

Kvinnohälsa

En lyxdag för att stärka och läka den feminina kraften. Vi gör ceremonier, mediterar, yoga, rensar trauman, äter gott och njuter av sköna bad. Se ovan vad som ingår.

  • Datum: 25/4 – 2025 kl. 9-17
  • Pris: 1555 kr, inkl. lunch, fika fm & em.
Boka retreat

FredagsRo

En perfekt start på helgen. Unna dig en lyxig eftermiddag för att ladda dina batterier. Vi träffas en fredag i månaden mellan kl. 13-17 då vi mediterar för att nå djupare delar av oss själva. Vi badar i det 39 gradiga SPA badet med saltvatten, utsikt över ängar och åkrar.

Därefter njuter vi av hembakad gofika samt fina och djupa samtal om livet. Vi rita mandalas av BioSignaturer som är en form av meditation där vi samtidigt balanserar hjärtat. BioSignaturer är en del av BioGeometri som används för att skapa balans i inre och yttre miljöer.

FredagsRo i höst

En lyxig halvdag från 13-17 med meditation, spabad, gofika, och mandalas av BioSignaturer. Läs mer ovan.

  • Datum: 25/10, 29/11 &  27/12
  • Pris: 555 kr/gång
Boka FredagsRo

Vill du och ditt tjejgäng boka en möhippa hos mig? Eller en kick-off med företaget? Eller ett födelsekalas med vattengympa?

Hör av dig så sätter jag ihop ett program som passar för er. Vi kan kombinera med yoga, meditation, någon workshop i stresshantering, andullationsterapi, vattengyma och spa. Ni vill kanske ha mat och dryck till eventet? Det går att kombinera utifrån era önskemål. Kontakta mig för en offert.

Kontakta mig för en offert

”Tack för en helt underbar dag. Så många givande samtal, och så bra att få möjlighet att gå inåt och hitta lugnet🙏❤️ Kram” – Agneta Halvarsson

 

”Tack så jättemycket för en super duper trevlig kväll. Vilken tur vi hade med vädret. Vi är så nöjda med allt. Träningsvärken börjar ge sig till känna”. – Tjejerna från Lantmännen