Stärk din självkärlek med 432 hz

Modern vetenskap har börjat upptäcka det de gamla mystikerna har vetat i tusen år. Att allt består av vibrationer från den minsta partikeln till fast material, och att vi påverkas av vibrationer.

Vad du säger och tänker om dig själv påverkar din fysiska kropp och ditt välbefinnande. Meditationerna i detta program påverkar dig vibrationsmässigt, tankemässigt och känslomässigt, vilket även genererar i att det kommer att förändra din fysiska verklighet.

Enligt HeartMath som är ett forskningsinstitut i Kalifornien är det oerhört gynnsamt för kroppen att befinna sig i hjärtkoherens. I detta tillstånd aktiveras vagusnerven som löper från hjärnan ner i alla viktiga organ, bland annat lungorna, hjärtat, magen och tarmarna. Den påverkar också vårt immunsystem och DNA. Det innebär att vi kan boosta oss med positiva ord, få bättre hälsa och självkänsla. Övningen påverkar också våra telomerer. Telomererna är det yttersta höljet på våra kromosomer och våra telomererna skyddar vårt DNA. Långa telomerer är lika med långt och hälsosamt liv, medan korta innebär det omvända. Och det som är så underbart är att vi kan förlänga våra telomerer genom positiv fokusering, meditation, träning, kalla bad osv.

Hjärtkoherens

I paketet ingår en kort meditation som kallas hjärtkoherens. Det innebär att hjärnan och hjärtat börjar samarbeta. Hjärtat har en djupare visdom än hjärnan. När vi låter hjärtat styra och ge kommando till hjärnan så börjar livet fungera bättre.

  • Meditation: Hjärtkoherens med 432 hz (8 min)
  • E-bok: Stärk din självkärlek med 432 hz. Ett häfte på 20 sidor som berättar mer om effekten av 432 hz + praktiska övningar för att öka självkärleken.

Tacksamhetsmeditation

Meditationen börjar med hjärtkoherens, därefter fortsätter den i skön hyllning till kroppen. Du ombeds att använda handmudrat – Pranamudra vilket förklaras i häftet.

  • Meditation – Tacksamhetsmeditation (30 min)
  • Bakgrundsmusik med 432 hz (30 min)

Vad innebär 432 hz?

Att lyssna på musik med 432 hz är mycket välgörande för kropp, själ och sinne.

Det resonerar med vår kropp, släpper emotionella blockeringar och expanderar vår medvetenhet. 432 hz tillåter oss att ställa in oss på universums visdom, gudomlig intelligens och vår själs ursprung. Det skapar enighet i stället för separation. Det utökar våra hjärtan och gör oss mer medkännande och kärleksfulla. En sak är säkert, en person som resonerar med kärlek har inre frid. Inre frid är utgångspunkten för att skapa en värld där vi lever i fred och harmoni med varandra och Moder Jord.

Köp produkten

Stärk din självkärlek med 432 hz inkluderar följande:

  • E-bok: Stärk din självkärlek (20 sidor)
  • 2 meditationer (Hjärtkoherens & Tacksamhetsmeditation)
  • Bakgrundsmusik med 432 hz (30 min)
  • Pris: 390 kr

Swisha 390 kr till 123 058 99 11. Kontakta mig därefter för att få en länk till materialet.

Kontakta mig