Mindfulness med theta

Vi står inför många utmaningar i livet, vilket många gånger kan bli stressande och påfrestande. Genom att hitta redskap för att handskas med dessa situationer, fattar vi inte bara kloka och visa beslut utan vi ökar också vårt eget välbefinnande. När du dagligen använder mindfulness blir du medveten om din egen potential och använder ditt inre ledarskap för att komma vidare i livet och mår bra på vägen.

Mindfulness är ett fantastiskt redskap för att öka din egen potential. Men många gånger kan det vara svårt att utöva det. Det krävs tålamod, uthållighet och tid. Nu finns det ett enklare sätt att få samma effekt, nämligen ”Brainwave Entrainment”.

Din hjärna består av 100 miljoner hjärnceller och varje cell pratar med varandra genom att använda frekvenser av energi som kan mätas i EEG. Denna frekvens är som en signatur av ditt sinnelag. Vi har olika namn för varje frekvens som exempelvis beta, alfa, theta och delta.

Forskarna känner till den exakta frekvens för effektiv meditation. Det har de lärt sig genom att observera zenmunkar när de mediterar. Ju mer avancerad mindfulness meditation, desto djupare hjärnvågsfrekvens, medan du kan hålla dig vaken och medveten.

Problemet är att det tar år av träning för att få tillgång till dessa djupare tillstånd under meditation. Du kommer antingen att finna det för svårt att stilla sinnet eller så somnar du. Och det är nu som ”brainwave entrainment” kommer in i bilden.

Hur fungerar brainwave entrainment?

Tänk att du har två stämgafflar som du håller i vardera han. Du slår till den ene, vad händer då med den andra? Jo den andra stämgaffel börjar vibrera i samma frekvens som den första.

Detsamma händer i vår hjärna. Den leker ”följa John”. När du exponerar hjärnan för en speciell frekvens, kommer din hjärna att börja följa och kopiera den frekvensen. Det är detta fenomen som forskarna kallar för brainwave entrainment.

Det är nu det blir riktigt spännande. Genom att du lyssnar på ljudfiler med lägre frekvens kopierar hjärnan det och du upplever en djupare meditation – utan ansträngning!

Theta frekvens har följande fördelar

  • Ökar ditt visionära seende, ger fler valmöjligheter
  • Ökar kreativiteten, bättre problemlösning
  • Ger bättre minne, lättare inlärning
  • Reducerar stress, läker emotionella trauman

Mindfulness kitet innehåller

  • E-bok: Mindfulness med theta vågor (14 sidor)
  • Meditation: guidad mindfulness meditation med theta vågor (20 min)
  • Bakgrundsmusik med enbart frekvensen (60 min)
  • Pris: 300 kr

Swisha 300 kr till 123 058 99 11. Kontakta mig så skickar jag materialet.

Kontakta mig