Vill du uppleva mer glädje i ditt liv?

Tänk att vakna varje morgon med en sprudlande glädje, skulle du vilja göra det? Vill du ha hjälp med att öka glädjen i ditt liv?

När vi fixar till insidan så löser sig utsidan automatiskt. Vilket innebär att vi inte behöver fixa utsidan utan insidan.

Vad upplever du som skaver, står i vägen för att du ska känna och uppleva glädje? Är det jobb, partner, hälsan eller något annat? Detta är alla yttre perspektiv, vilket innebär att det är ett symtom på något inifrån.

Jag kan hjälpa dig skala av de lager som hindrar dig från att uppleva glädje. Hjälpa dig komma hem till dig själv, din inre vägledare – ditt hjärta som vet vad som är bästa vägen framåt för dig.

Att känna glädje är ett sinnestillstånd och ett val vi gör varje ögonblick. Är du redo att välja glädjen och tro på att livet vill dig väl och hjälper dig i varje ögonblick. Eller är det lättare att se att livet vill dig illa, att alla är emot dig och att du känner dig som ett offer under omständigheterna. Vi har alla ett val i varje ögonblick att göra. Och vi kan alltid välja nytt om vi inte är nöjda över de tidigare valen vi gjort.

Om du inte kunde göra fel, vad skulle du då göra?

Vill du skala av de lager av bortförklaringar, ursäkter, hinder, idéer och trosföreställningar om att du inte kan, till att tro att du är en kraftfull skapare. Är du öppen för att förändra din attityd till dig själv, din omgivning och livet. Att välja se dig själv som en del i ett större sammanhang, där det finns en större gudomlig plan för dig, mänskligheten och livet.

Boka ett första gratis möte på 30 min så pratar vi mer om hur jag kan supporta just dig. Klicka på boka möte och skriv till mig.

Boka möte