Känner du att du saknar energi och ork. Känner du att du tappat bort dig själv. Upplever du dig otillräcklig och att den mesta tiden går åt till att släcka bränder. Har du förlorat glädjen i livet? Känner du att du skulle behöva börja prioritera och fokusera på dig själv? Känna dig stark, trygg och värdefull. Bygga en kärleksfull relation med dig själv och dina nära och kära?

Vi står inför många utmaningar i livet, vilket kan bli enormt påfrestande. Genom att använda kraftfulla verktyg för att handskas med dessa situationer, fattar vi inte bara kloka och visa beslut utan vi ökar också vårt eget välbefinnande och inser vilka vi egentligen är.

Coaching innebär att du får kraftfulla verktyg. Verktyg jag själv använt att förändra mitt liv från kaos till harmoni. Vi bokar tid för kartläggning av din situation, sätter upp klara och tydliga mål. Analyserar dina omedvetna begränsningar och gör nödvändiga omprogrammeringar för att du ska nå ditt mål.

Du får tillgång till dessa kraftfulla verktyg för att du ska kunna uppnå dina mål. Du får kunskap om vår stenåldershjärna och hur du kan omprogrammera oönskade resultat. Du får också kunskap om att vi är så mycket mer än bara våra fysiska kroppar och hur viktigt det är att hämta kraft från moder jord och källan. Du får lära dig flera effektiva tekniker som EFT, mindfulness, hoóponopono och mycket mer för att effektiv släppa stress, smärta och ångest, samt eliminera beteenden av självsabotage.

Det behövs ett aktivt deltagande och beslutsamhet ifrån din sida, där du förbinder dig under en viss tid för att få ett långvarigt resultat.

 Upplägg

 • Realitetstest – hur ser din situation ut just nu?
 • Mål och förändringsstrategi – vad vill du förändra och vad är ditt mål? Ingår boken: Mindfulfitness – nå dina mål genom självsuggestion eller e-bok + ljudfil
 • Övertygelser – vi tar reda på dina underliggande övertygelser? Våra övertygelser har en mycket stor påverkan i våra liv. Vår hjärna är en mycket effektiv målsökningsmekanism och vi har en tendens att drar till oss det vi tror på. Ingår e-boken “Dina övertygelser styr ditt liv” + ljudfil.
 • Stenåldershjärna – du får vetskap om hur din hjärna fungerar och hur du på bästa sätt kan bosta den med “Happy mind modellen”.
 • Ansvar & attityd – Ansvar & attityd är en e-bok med 2 st ljudfiler, där fokus är att gå från offermentalitet till kraftfull skapare av ditt liv.
 • Mindfulness – du får lära dig mindfulness för att reducera stress, öka din potential och kreativitet. Ingår e-boken: Mindfulness med theta vågor + ljudfil & Stärk din självkärlek med 432 Hz, där syftet är att bygga upp din självkärlek och tillit till dig själv.
 • EFT – en teknik för att handskas med stress och omprogrammera det undermedvetna. Det ingår flera olika ljudfiler med knackövningar.
 • Expand – en fantastisk snabb teknik för att rensa oro och ångest samt omprogrammera det undermedvetna
 • Ho ´oponopono – en hawaiiansk rensning teknik

I coachingpaketet ingår min bok Mindfulfitness – Nå dina mål genom självsuggestion, cd/mp3 fil i Mindfulness. Det ingår också flera e-böcker med ljudfiler som stärk din självkärlek, ansvar och attityd, övertygelser, övningar och tester för att fördjupa kunskapen. Våra träffar varar 1 h/gång och vi möts via telefon eller zoom.

 

 • Paketpris 1: 9 600 kr för 8 gånger och du bestämmer själv hur ofta vi har våra samtal  (går att delbetala).
 • Paketpris 2: 25 000 kr för 6 månader och vi har avtalade coachingsamtal varje vecka (går att delbetala).
 • Paketpris 3: 1500 kr/gång och du kan boka enstaka gånger.

(För företag + moms)

 

 

Vad säger andra om coachingen?

Det är svårt och förklara hur mycket Madeleines coachning har hjälpt mig. Jag har de senaste månaderna öppnat upp mitt inre och känner idag en stor trygghet i mig själv. Hon har hjälpt mig hitta mitt sanna jag. Jag hämtar dagligen kraft ifrån mitt inre, något som var omöjligt innan jag tog kontakt med Madeleine. Hon har väglett mig på ett otroligt kärleksfullt och professionellt sätt. Fått så bra råd som jag kommer kunna använda mig av hela livet. Jag är otroligt tacksam för allt, Tack Madeleine!” – Ida E

 

“Tack så mycket. Det har varit så fantastiskt och läkande för 💕själen och kroppen ❤️🌹 Kram Amelia”

 

“Madeleine har en fantastisk förmåga att få mig att våga möta mig själv. Att våga se mig själv ur alla vinklar. Med den vägledningen blir allting mycket tydligare. Det som tidigare bara känts som ett allmän skav, blir till riktiga känslor, som jag dessutom får veta hur jag skall bemöta.
En ren bonus är att genom den här processen har min oproportionerliga rädsla för spindlar minskat markant, och det utan att vi ens direkt pratat om spindlar.” – Therese

 

“Sedan vi kom i kontakt med dig känns det nästan som livet före och livet efter Madeleine :). Vi har alltid känt oss ovanligt nära varandra, jag och min man. Men en omtumlande och oerhört svår uppförsbacke mitt i livet gjorde att vi rekommenderas dig och det är det bästa som hänt oss. Vi har kommit varandra än närmare och på ett helt nytt plan, vi är mer sammanflätade än någonsin. Det är svårt att sätta ord på allt som förändrats till det bättre i vår vardag. Enskilt och tillsammans. Dessutom öppnades dörrar vi trodde vara stängda mot våra mål och drömmar. Vi hade mer eller mindre gett upp hoppet, när du vände oss och med din hjälp har vi lyckats nå dem! Både individuellt och gemensamt. Vi kan knappt sluta fira! Min man beskriver själv att tack vare din professionalism lyckades du få hans tidigare skeptiska syn att öppnas upp till en ny värld. Vi är evigt tacksamma och kommer återkomma vid minsta behov och rekommenderar varmt dina tjänster, det är magi!” – Henrietta & Johnny

 

“Mitt i livet möter vi ofta vårt förflutna. Vi står där och tittar på rädslan som uppkommit på grund av någon otäck händelse, kanske som barn, känner den lika starkt, om inte starkare, igen. Den poppar upp i något möte, något sammanhang och påminner oss om hur känslostyrda vi är. Frågan som uppstår vid varje sådant tillfälle är; Ska vi låta vårt förflutna styra vår framtid eller vill vi kanske själva ta över styrningen?
Vill vi styra själva kräver det att vi är medvetna om vart vi vill och på vilket sätt vi låter vårt förflutna styra vår framtid.

Just i detta tillstånd blev jag rekommenderad att ta kontakt med dig, Madeleine. Medveten om mycket och i behov av hjälp att hitta kraften att styra rätt. Ditt professionella förhållningssätt och Mindfulfitnessmetoden hjälpte mig över tröskel nummer ett till mitt framtida liv. Tack! Jag kommer säkert att komma fram till fler trösklar som jag måste ta mig över. Vem eller vilka som finns till min hjälp då visar sig. Men jag blir förvånad om du inte kommer att vara en av dem. Tusen tack för din professionalism och ditt totalt värderingsbefriade bemötande. Du är en del av en kärleksfull framtid för vår planet! Du behövs!” – Elisabeth, mitt i livet, Process ledare

 

”Tack Madeleine för allt jobb vi gjorde i vintras. Det är fantastiskt hur fint vi påverkar livet om vi hittar vår inre drivkraft och hur vi kan hjälpa oss själva genom att ta hjälp av någon som du, professionell och kompetent människa. Tack för allt! <3 som nu är underbart nykär och polistjänsteman” – Moa Renström Hultgren