Känns det som om alla drar och sliter i dig? Känner du dig uppgiven och upplever att du förlorat kontakten med dig själv och glädjen till livet? Behöver du börja prioritera och sätta dig själv i första rummet? Skulle du vilja känna dig stark, trygg och värdefull. Bygga en kärleksfull relation med dig själv, dina nära och kära samtidigt som din hälsa blir bättre?

Vi står inför många utmaningar i livet, vilket kan bli enormt påfrestande i perioder. Genom att hitta tillbaka till dig själv och få kontakt med din inre vägledning, ditt hjärta och själ blir det lättare att handskas med livets utmaningar, samtidigt som vi ökar vårt eget välbefinnande. Vi hittar tillbaka till glädjen i livet. När vi skapar kontakt med vårt hjärta och ger i första hand kärlek till oss själva så kan vi också ge mer till andra.

Det är inte egoistisk att älska sig själv. Utan när vi älskar oss själva så blir vi mer kärleksfulla till andra.

Att bli coachad av mig innebär att du får kraftfulla verktyg som jag själv använt för att förändra mitt liv från kaos till harmoni. Vi bokar tid för kartläggning av din situation, tittar på dina mål och vad som är viktigt för dig. Analyserar dina omedvetna begränsningar och gör nödvändiga omprogrammeringar för att du ska nå ditt mål.

Du får lära dig hur du koppla in dig till ditt hjärta, din själ. Oftast finns lager av blockeringar, sår och trauman där vi stängt ner kontakten med hjärtat på grund av att det var för smärtsamt när det skedde. Ju mer vi kan skala av lager efter lager av blockeringar och trauman, desto närmre och djupare kan du komma in i dig själv. En fantastisk resa som många gånger också är utmanande. Det är modigt att möta dig själv men belöningen är att du hittar hem. Hittar hem till en inre trygghet, en inre glädje som något yttre aldrig kan ge dig.

Hjärtat har en direktkontakt till din själ och när vi har kontakten inåt blir det som en kompass i livet. Då spelar det ingen roll hur mycket det stormar runt omkring dig för du är trygg oavsett.

 Upplägg

Jag kan hjälper dig där du i en trygg atmosfär hittar din inre kraft och vågar tro på dig själv och att du är värdefull. Vågar tro på att du kan nå det du drömmer om. Det kan vara en kärleksfull relation, bättre hälsa, våga starta upp din verksamhet eller förverkliga ett drömboende. Vi bryter tankemönster som “jag duger inte”, “jag är inte tillräcklig bra” till att “jag är värdefull precis så som jag är”. Vi läker och transformera barndomsminnen/trauman. Läker sorg, misslyckandet, skuld & skam.

Du får lära dig hur du handskas med jobbiga känslor. Detta gör att du går från “offermentalitet” till KRAFTFULL. Du transformera inre destruktiva mönster till hälsosamma & kärleksfulla och det viktigaste av allt – Du lär dig älska dig själv och bygger upp tilliten till dig själv & till en kärlekspartner.

Det ingår ett flertal meditationer, e-böcker och material som du kan jobba med hemma i lugn och ro mellan våra möten. Våra träffar varar 1 h/gång och vi möts via telefon, zoom eller fysiskt i vårt paradis i Harplinge där jag har min mottagning.

 

  • Paketpris 1: 9 600 kr för 8 gånger och du bestämmer själv hur ofta vi har våra samtal  (går att delbetala).
  • Paketpris 2: 25 000 kr för 6 månader och vi har avtalade coachingsamtal varje vecka (går att delbetala).
  • Paketpris 3: 1500 kr/gång och du kan boka enstaka gånger.

(För företag + moms)

Börja med att boka ett första kostnadsfritt möte där vi gör en realitetstest, samt du får berätta mer om vad du vill ha hjälp med. Detta första möte tar ca 30 min och sker på telefon eller zoom.

 

Vad säger andra om coachingen?

Det är svårt och förklara hur mycket Madeleines coachning har hjälpt mig. Jag har de senaste månaderna öppnat upp mitt inre och känner idag en stor trygghet i mig själv. Hon har hjälpt mig hitta mitt sanna jag. Jag hämtar dagligen kraft ifrån mitt inre, något som var omöjligt innan jag tog kontakt med Madeleine. Hon har väglett mig på ett otroligt kärleksfullt och professionellt sätt. Fått så bra råd som jag kommer kunna använda mig av hela livet. Jag är otroligt tacksam för allt, Tack Madeleine!” – Ida E

 

“Tack så mycket. Det har varit så fantastiskt och läkande för 💕själen och kroppen ❤️🌹 Kram Amelia”

 

“Madeleine har en fantastisk förmåga att få mig att våga möta mig själv. Att våga se mig själv ur alla vinklar. Med den vägledningen blir allting mycket tydligare. Det som tidigare bara känts som ett allmän skav, blir till riktiga känslor, som jag dessutom får veta hur jag skall bemöta.
En ren bonus är att genom den här processen har min oproportionerliga rädsla för spindlar minskat markant, och det utan att vi ens direkt pratat om spindlar.” – Therese

 

“Sedan vi kom i kontakt med dig känns det nästan som livet före och livet efter Madeleine :). Vi har alltid känt oss ovanligt nära varandra, jag och min man. Men en omtumlande och oerhört svår uppförsbacke mitt i livet gjorde att vi rekommenderas dig och det är det bästa som hänt oss. Vi har kommit varandra än närmare och på ett helt nytt plan, vi är mer sammanflätade än någonsin. Det är svårt att sätta ord på allt som förändrats till det bättre i vår vardag. Enskilt och tillsammans. Dessutom öppnades dörrar vi trodde vara stängda mot våra mål och drömmar. Vi hade mer eller mindre gett upp hoppet, när du vände oss och med din hjälp har vi lyckats nå dem! Både individuellt och gemensamt. Vi kan knappt sluta fira! Min man beskriver själv att tack vare din professionalism lyckades du få hans tidigare skeptiska syn att öppnas upp till en ny värld. Vi är evigt tacksamma och kommer återkomma vid minsta behov och rekommenderar varmt dina tjänster, det är magi!” – Henrietta & Johnny

 

“Mitt i livet möter vi ofta vårt förflutna. Vi står där och tittar på rädslan som uppkommit på grund av någon otäck händelse, kanske som barn, känner den lika starkt, om inte starkare, igen. Den poppar upp i något möte, något sammanhang och påminner oss om hur känslostyrda vi är. Frågan som uppstår vid varje sådant tillfälle är; Ska vi låta vårt förflutna styra vår framtid eller vill vi kanske själva ta över styrningen?
Vill vi styra själva kräver det att vi är medvetna om vart vi vill och på vilket sätt vi låter vårt förflutna styra vår framtid.

Just i detta tillstånd blev jag rekommenderad att ta kontakt med dig, Madeleine. Medveten om mycket och i behov av hjälp att hitta kraften att styra rätt. Ditt professionella förhållningssätt och Mindfulfitnessmetoden hjälpte mig över tröskel nummer ett till mitt framtida liv. Tack! Jag kommer säkert att komma fram till fler trösklar som jag måste ta mig över. Vem eller vilka som finns till min hjälp då visar sig. Men jag blir förvånad om du inte kommer att vara en av dem. Tusen tack för din professionalism och ditt totalt värderingsbefriade bemötande. Du är en del av en kärleksfull framtid för vår planet! Du behövs!” – Elisabeth, mitt i livet, Process ledare

 

”Tack Madeleine för allt jobb vi gjorde i vintras. Det är fantastiskt hur fint vi påverkar livet om vi hittar vår inre drivkraft och hur vi kan hjälpa oss själva genom att ta hjälp av någon som du, professionell och kompetent människa. Tack för allt! <3 som nu är underbart nykär och polistjänsteman” – Moa Renström Hultgren