Under sommaren erbjuder jag dagsretreater med olika teman i vårt paradis. Vi börjar dagen med härlig yoga antingen på gräset med utsikt över ängar och åkrar eller i vårt vackra uterum beroende på vad vädret tillåter. Sen tar vi lite förfriskning med smoothie och fika.

Det ingår andullationsterapi, sharing och workshop i någon av de olika teman, se nedan. I själva workshopen kommer jag att använda Expand för att rensa stress och bakomliggande blockeringar som hindrar dig från att vara den gudomliga varelse som du innerst inne är. Vi kommer också rita mandalas av BioSignaturer för att balansera kroppen. BioSignaturer är en del av BioGeometry som dr. Ibrahim Karim grundat där fokus är att skapa balans i inre och yttre miljöer. Vi njuter av god och näringsrik lunch och fika. Självklart finns det gott om tid att bada i både pool och spa-bad med saltvatten.

  • 28/6 Njut i paradiset – dagens fokus är att bara njuta. Workshopen handlar om hur vi kan öka glädjen i våra liv. Det finns faktiskt en formel för att bli lycklig som vi kommer jobba utifrån.
  • 19/7 Kvinnohälsa med yoni healing – dagens fokus är att läka trauman och blockeringar kopplade till den feminina kraften. Många av oss har varit utsatta för olika övergrepp och trauman eller ärvt själva mönstret från generationer tillbaka. Vi skapar en trygg miljö för att läkas på djupet. Endast kvinnor i denna grupp.
  • 16/8 Hitta lugnet i vardagen – dagens fokus är att tittar på vad som stressar dig och rensar bakomliggande orsaker.

Hjärtligt välkomna!

Priset 1 555 kr/gång. Max 10 personer/gång. Meddela om du har någon allergi.

Kommer du långväga? Då finns möjlighet till övernattning hos Annelie på Dränggård eller vandrarhemmet i Steninge. Hör av dig så tittar vi på en lösning. Det går också att lösa hämtning från busstation eller tågstation. Om du kommer dagen innan så erbjuder jag vattengympa på torsdagar kl. 16.30.