Madeleine Magnusson erbjuder yoga för både vuxna och barn, anpassat till gruppens behov. Yogan jag utför är Hatha Vinyasa, lugna och sköna rörelse i ett harmoniskt flöde. Utöver gruppträning kan du också boka Yoga PT, dvs individuell träning, då du får ett skräddarsytt yogaprogram anpassat till dig och dina behov. Vidare tittar vi på din kosthållning, livsstil och utforma en hälsoprofil, allt för att du ska få ut det bästa av din träning och skapa de resultat du vill nå.

Vill du och dina kompisar boka privat yoga?

Då kommer jag hem till dig och dina vänner: Jag utformar ett anpassat program till er för att ni ska få ut det bästa ur yogan.

Pris: 1 000 kr/h

 

_DSC7718

 

Strandyoga2

Vad är yoga?

Yoga betyder förening, förening mellan kropp, sinne och själ. Yogan består av 8 olika delar: Yamas – självbehärskning, Niyama – disciplin, Asana – kroppställningar, vilket vi i väst oftast refererar till yoga, Pranayama – andningskontroll, Pratyahara – tillbakadragandet av sinnena, Dharana – koncentration, Dhyana – meditation och slutligen Samadhi – djupgående meditation, bliss.

 

Solens krigare

Yogans fördelar

Yoga har många fördelar, som styrka, smidighet, balans, bättre hållning, kroppsmedvetande, andnings, koncentration, kommunikativ förmåga, självkänslan byggs upp, och att det är en träningsform utan tävlingsmoment. Själv ser jag yoga som en livförsäkring, eftersom det hjälper mig att hålla mig ung och frisk upp i hög ålder.