• Vill du också kunna varva ner i sommar?
  • Stärka din hälsa och ditt välbefinnande?
  • Öka din kognitiva förmåga och reducera stress?

 

Datum: Onsdagar kl. 9-10, från den 19/6-24/7, Obs ej 10/7

Plats: Haverdalsstrand

Pris: 120 kr/gång eller inköpt 10-kort för 1000 kr (gäller sedan till hösten också)

Yogan jag utför är en blandning av Hatha Vinyasa Yoga och Yinyoga. Hatha vinyasa yoga är mer fysiskt och yinyoga mer meditativ. Vissa klasser jobbar vi mer med hatha vinyasa yoga som omfattar lugna och sköna rörelser i en följsam struktur, både rogivande, stärkande och balanserande. Klassen innehåller liggande, sittande och stående positioner, samt balans- och andningsövningar. Andra gånger går vi in i yinyogan, där vi ligger i positionerna mellan 2-5 minuter och hjälper oss att gå djupare in i oss själva och kunna släppa blockeringar och känslor. Vi avslutar både hatha och yin klasserna med 10 minuters avslappning och mudras.

Klassen anpassas efter kundens behov och passar både för den erfarne yogisen som nybörjaren. Yoga handlar inte om att prestera eller vara duktig och det finns alltid övningar som går att anpassa så att du ska känna att det blir givande.

Tid: onsdagar kl. 9-10, från och med den 19/6 – 24/7. Obs! ej 10/7

Plats: Haverdalsstrand, från kustvägen tar du Tångvägen och sedan vänster in på Tore Gudmarssons väg. Gå ner från parkeringen så finner du oss på stranden.

Ta med: handduk att ligga på, eller yogamatta. Föredrar dock handduk då yogamattan blir så sandig 🙂

Pris: 120 kr/gång eller 10-kort för 1000 kr (gäller till höstens yoga också).