Vill du också kunna varva ner, bli mjukare i kroppen, reducera stress, smärta, förbättra din hälsa, stärka immunsystemet och bli snällare mot dig själv? Då är yoga ett perfekt redskap.  Vi startar vårens yogatermin den 18/2  kl. 17-18. Då det fortfarande är kallt i februari så kommer vi börja klasserna i vårt uterum tills det blir behaglig värme att vara i växthuset. När det sedan blir ännu varmare kommer vi vara ute på gräsmattan och njuta av de härliga vyerna, där du ser ända bort till Steninge kyrkby och Rävinge. Obs! Kom ihåg att du behöver anmäla dig då jag enbart har 10 platser.

  • Tid: Söndagar kl. 17-18  fr.o.m den 18/2.
  • Plats: Skintaby 337, Harplinge.
  • Pris: 120 kr/gång eller 10-kort för 1000 kr

Yogan jag utför är en blandning av Hatha, Vinyasa, Energy Medicine och Yinyoga. Hatha vinyasan är mer fysiskt och yin- och EMyoga mer meditativ. Vissa klasser jobbar vi mer med fysiskt som omfattar lugna och sköna rörelser i en följsam struktur, både rogivande, stärkande och balanserande. Klassen innehåller liggande, sittande och stående positioner, samt balans- och andningsövningar. Andra gånger går vi in i yinyogan, där vi ligger i positionerna mellan 2-5 minuter och hjälper oss att gå djupare in i oss själva och kunna släppa blockeringar och känslor. Vi avslutar varje klass med ca 10 minuters avslappning.

Klassen anpassas efter individen och passar både för den erfarne yogisen som nybörjaren. Yoga handlar inte om att prestera eller vara duktig och det finns alltid övningar som går att anpassa så att du ska känna att det blir givande.

  • Tid: Söndagar kl. 17-18 fr.o.m den 18/2.
  • Plats: Skintaby 337, Harplinge.
  • Pris: 120 kr/gång eller 10-kort för 1000 kr, swish: 123 058 99 11 eller bankgiro: 335-1236.

Obs! Kom ihåg att du behöver anmäla dig för varje gång då jag enbart har 10 platser.

Vägbeskrivning från Harplinge:

Kör ca 2 km på Getingevägen från Harplinge. Efter Dränggård tar du till vänster vid vägskylten Skintaby 1 & Särdal 5. Kör ca 100 m och ta höger vid första grusvägen. Där finns 4 brevlådor och min företagsflagga. Kör ca 800 m och du är framme. Det ligger vid en skogsdunge med 4 bostadshus. Vi träffas vid det bortre huset.


Hjärtligt välkomna❤️