Vill du också kunna varva ner, bli mjukare i kroppen, reducera stress, smärta och bli smartare? Då är yoga ett perfekt redskap.  Vi kör igång söndagen den 2/2 kl. 17. Terminen pågår till söndagen den 24/5, därefter kommer vi köra strandyoga i Haverdal fr.o.m efter midsommar.

  • Datum: Söndagar kl. 17-18 med start den 2/2 till den 24/5.
  • Pris: 120 kr/gång eller 10-kort för 1000 kr, online 100 kr/gång.
  • Plats: Ratichallens festlokal

Från och med söndagen den 15/3 och framåt kommer jag även att erbjuda yoga online för dig som inte vill/kan komma fysiskt. Detta gäller även för dig som bor på annan ort. Då får du en zoom-länk av mig och du kan sitta i din lugna vrå och samtidigt göra yoga med mig.
Kontakta mig här.

Sen hoppas jag ju naturligtvis att vi ses fysiskt. Då kommer jag bla att fokusera på att boosta vårt immunsystem. Ett starkt immunsystem håller oss friska. Jag kommer bla att använda en speciell eterisk olja som boostar vårt immunsystem och som heter Thieves

 

Yogan jag utför är en blandning av Hatha, Vinyasa, Energy Medicine och Yinyoga. Hatha vinyasan är mer fysiskt och yin- och EMyoga mer meditativ. Vissa klasser jobbar vi mer med fysiskt som omfattar lugna och sköna rörelser i en följsam struktur, både rogivande, stärkande och balanserande. Klassen innehåller liggande, sittande och stående positioner, samt balans- och andningsövningar. Andra gånger går vi in i yinyogan, där vi ligger i positionerna mellan 2-5 minuter och hjälper oss att gå djupare in i oss själva och kunna släppa blockeringar och känslor. Vi avslutar varje klass med ca 10 minuters avslappning.

Klassen anpassas efter individen och passar både för den erfarne yogisen som nybörjaren. Yoga handlar inte om att prestera eller vara duktig och det finns alltid övningar som går att anpassa så att du ska känna att det blir givande.

  • Datum: Söndagar kl. 17-18 med start den 2/2 till den 24/5.
  • Pris: 120 kr/gång eller 10-kort för 1000 kr, online 100 kr/gång, swish: 0730-80 83 83 eller bankgiro: 335-1236
  • Plats: Ratichallens festlokal

Obs! medtag egen yogamatta. Har du ingen, hör av dig så löser vi det.