Vill du också kunna varva ner, bli mjukare i kroppen, reducera stress, smärta och bli smartare? Då är yoga ett perfekt redskap.  Vi kör igång söndagen den 3/2 och håller på till den 19 maj, därefter kommer vi att köra sommaryoga på stranden i Haverdal (mer info kommer).

  • Datum: Söndagar kl. 17-18 med start den 3/2 -19/5
  • Pris: 120 kr/gång eller 10-kort för 1000 kr
  • Plats: Ratichallen

 

Yogan jag utför är en blandning av Hatha Vinyasa Yoga och Yinyoga. Hatha vinyasa yoga är mer fysiskt och yinyoga mer meditativ. Vissa klasser jobbar vi mer med hatha vinyasa yoga som omfattar lugna och sköna rörelser i en följsam struktur, både rogivande, stärkande och balanserande. Klassen innehåller liggande, sittande och stående positioner, samt balans- och andningsövningar. Andra gånger går vi in i yinyogan, där vi ligger i positionerna mellan 2-5 minuter och hjälper oss att gå djupare in i oss själva och kunna släppa blockeringar och känslor. Vi avslutar både hatha och yin klasserna med 10 minuters avslappning och mudras.

Klassen anpassas efter kundens behov och passar både för den erfarne yogisen som nybörjaren. Yoga handlar inte om att prestera eller vara duktig och det finns alltid övningar som går att anpassa så att du ska känna att det blir givande.

  • Datum: Söndagar kl. 17-18 med start den 3/2 -19/5.
  • Pris: 120 kr/gång eller 10-kort för 1000 kr, kontant, swish: 0730-80 83 83 eller bankgiro: 335-1236
  • Plats: Ratichallen

Obs! medtag egen yogamatta. Har du ingen, hör av dig så löser vi det.