• Önskar du att du kunde handskas bättre med din vardag och vad som pågår omkring dig?
 • Vill du minska stress och hitta ett inre lugn?
 • Kunna vara mer närvarande och mindful?
 • Känna en starkare kontakt med dig själv, ditt hjärta och din själ?
 • Reducera smärta och öka ditt välmående?
 • Gå från kaos till harmoni?

Tisdagen den 5/9 startar jag en fysisk kurs i meditation & mindfulness hos mig i Skintaby 337, Harplinge. Där jag blandar ny vetenskap med uråldrig visdom för att du ska lära dig effektiva meditationer, som ger kraftfulla resultat!

Tid: Start 5/9,och sammanlagt vid 7 st tillfällen á 1.5 h/gång.

Plats: Skintaby 337 i Harplinge.

Pris:  2 500 kr (företag + moms) inklusive material, vilket inkluderar 7 st meditationsövningar + Mindfulness med theta (digital version) & Stärk din självkärlek med 432Hz (digital version). Går att delbetala.

I en forskningsstudie från Harvards Universitet, 2008, där 39 personer deltog, fick 20 personer praktisera meditation, yoga, qigong eller bön och 19 personer tillhörde kontrollgruppen (alltså inte gjorde något av ovanstående). Efter 8 veckor visade resultatet att de som praktiserat meditation, yoga, qigong eller bön hade aktiverat 874 gener för hälsa och stängt av 687 gener för ohälsa. I kontrollgruppen visades ingen förändring i generna. Genom att lära sig meditera skapar du mer hälsa i ditt liv.

Jag har hämtat inspiration och kunskap till kursen från bland annat dr. Joe Dispenza, dr. Richard Davidson, dr. Walter Orsika, dr. Robert J Gilbert, dr Jeffery A Dusek, Elaine Fox, Michael A. Singer, Thich Nhat Hanh, Ola Schenström, Jon Kabat Zinn, Sandra Rolus, Geshe Michael Roach, gamla Vediska texter & mitt högre jag/min själ.

Vi lever i förändringens tid och det kan många gånger bli oerhört utmanande. Det är lätt att tappa fotfästet och få oss ur balans. När vi dagligen blir matade av negativitet hamnar våra hjärnor i ett överlevnads mod och då stängs viktiga delar av som inte behövs för överlevnad. Bland annat förlorar vi förmågan till att tänka klart, förbränna maten och reparera kroppen.

För att få distans till det yttre och inte helt förlora hoppet behöver vi gå inåt och finna vår inre styrka. När vi hittar kopplingen inåt med vårt hjärta och med vår själ så får vi en naturlig påfyllning och känner oss starka igen. Meditation och mindfulness är ett fantastiskt verktyg för att hjälpa hjärnan och hjärtat att komma i balans. För när hjärnan och hjärtat är i balans så löser sig resten av kroppen. Detta är något som kallas för hjärtkoherens, och något jag kommer att lära ut i kursen.

När vi fixar till vårt inre så löser sig det yttre

Vad ingår i kursen:

 • Meditation och mindfulnesskursen ger dig effektiva verktyg för att handskas med livets utmaningar. I kursen ingår bland annat “Mindfulness med theta” & “Stärk din självkärlek med 432Hz”, bägge är baseras på brainwave entrainment som är tekniker för att hjärnan lättare ska komma i balans.
 • Det ingår olika övningar för att stärka din kontakt med dig själv, ditt hjärta och din själ,
 • Du kommer lära dig hur du kan balansera ditt energisystem, ditt chakrasystem och hur du kan fylla din kropp med olika energier som baseras på helig geometri (sacred geometry).
 • Andningen är en viktig del i meditation och mindfulness. Du får lära dig mer om medveten andning och vilken enorm positiv effekt det har på ditt liv och välmående.
 • Vi tittar djupare på hur vår stenåldershjärna fungerar och hur vi kan skapa blomstrande hjärnor.
 • Inse att vi är kraftfulla skapare av våra liv, så vi tar oss från offer mentalitet till kraftfull ansvarstagande.
 • Du får lära dig skillnaden på vardagsövningar och mindfulness meditationer.
 • Vi träffas fysisk i Skintaby 337, Harplinge.
 • Du blir inbjuden till en facebook grupp där vi kommunicerar och stötta/supportat varandra mellan träffarna.

 

Kursen passar både för dig som är van att meditera och för dig som aldrig testat detta tidigare. Hjärtligt välkommen ❤️

Mindfulness gör oss lyckliga

Referens från tidigare mindfulness kurs:

Madeleine- en underbar kvinna som med sin stor kunskap och flerårig erfarenhet vägledde mig till en djupare insikt om mig. Helt magiskt- evigt tacksam🙏❤️” – Åsa Öhrwall

 

“Jag vill ofta att det mesta i livet ska ske med fart, vilket inte alltid är optimalt. I mina möten med Madeleine där hon med stor ödmjukhet och gedigen kunskap lotsat mig så att jag genom att fokusera på rätt saker i rätt tid fått nya möjligheter att möta varje dag på bästa sätt. Det är jag tacksam för”. –  Elisabeth Nejdegård

 

“Stort tack för en givande kurs i mindfullness. Du känns kunnig och bred. Du är lyhörd och en god lyssnare. Du känns genuint intresserad av det du håller på med, och du verkar ständigt hålla dig á jour och förkovra dig. Medvetenheten om att kropp och psyke hör ihop är ständigt närvarande. Trots subtilt ämne, känns det inte flummigt, utan informativt och lärorikt. Jag rekommenderar Er varmt att kontakta Madeleine….för det är väl inte bara det yttre vi skall vara rädda om?” – Marianne Nilsson Rosell, Socionom & Barnboksförfattare