• Känner du att det är mycket nu? Önskar du att du kunde handskas bättre med din vardag och vad som pågår i världen?
  • Vill du kunna lära dig stressa ner och hitta ett lugn? Vara med närvarande, mindful?
  • Göra något som gynnar din hälsa och ditt välmående?
  • Reducera smärta i din kropp?
  • Vill du rent ut sagt må bättre och skapa en djupare kontakt med dig själv och din själ?

 

Torsdagen den 11/2 startar jag en mindfulness kurs online. Där jag blandar det senaste inom vetenskapen med uråldrig visdom för att du ska få lära dig effektiva meditationer, som ger kraftfulla resultat!

Tid: Torsdagar kl. 17-18.30 från den 11/2  & 8 gånger framåt.

Plats: vid en dator eller platta via zoom-länk, varje gång spelas in och du får inspelningen efteråt.

Pris:  2 500 kr (företag + moms) inklusive material, inspelningar från varje gång, vilket inkluderar 8 st meditationsövningar + Mindfulness med theta (digital version) & Stärk din självkärlek med 432Hz (digital version). Går att delbetala.

I en forskningsstudie från Harvards Universitet, 2008, där 39 personer deltog, fick 20 personer praktisera meditation, yoga, qigong eller bön och 19 personer tillhörde kontrollgruppen (alltså inte gjorde något av ovanstående). Efter 8 veckor visade resultatet att de som praktiserat meditation, yoga, qigong eller bön hade aktiverat 874 gener för hälsa och stängt av 687 gener för ohälsa. I kontrollgruppen visades ingen förändring i generna. Genom att lära sig meditera skapar du mer hälsa i ditt liv.

Jag har hämtat inspiration och kunskap till kursen från bland annat dr. Joe Dispenza. Han har skrivit flera böcker i ämnet och jag har gått flera av hans kurser.

Vidare hämtar jag kunskap från dr. Richard Davidson, dr. Walter Orsika, Elaine Fox, Michael A. Singer, Thich Nhat Hanh, Ola Schenström, Jon Kabat Zinn, Sandra Rolus, Geshe Michael Roach, gamla Vediska texter & mina galaktiska vänner.

I det utmanandet läget vi nu befinner oss i världen över är det lätt att tappa fotfästet och få oss ur balans. När vi dagligen blir matade av allt negativ hamnar våra hjärnor i ett överlevnads mod och då stänger vi av viktiga delar i kroppen som inte behövs för överlevnad. Bland annat förlorar vi förmågan till att tänka klart, förbränna maten och reparera kroppen.

För att få distans och inte helt förlora hoppet behöver vi gå inåt och finna vår styrka. När vi hittar kopplingen inåt så får vi en naturlig påfyllning och känner oss starka igen. Mindfulness är ett fantastiskt verktyg för att hjälpa hjärnan och hjärtat att komma i balans. För när hjärnan och hjärtat är i balans så löser sig resten av kroppen. Detta är något som kallas för hjärtkoherens, och något jag kommer att lära ut i kursen.

 

När vi fixar till vårt inre så löser sig det yttre

 

Mindfulnesskursen ger dig effektiva verktyg för att handskas med livets utmaningar. I kursen ingår “Mindfulness med theta” & “Stärk din självkärlek med 432Hz”, bägge är baseras på brainwave entrainment som är tekniker för att hjärnan lättare ska komma i balans. Vi kommer också göra övningar där du stärker din kontakt med dig själv och din själ. I grunden är vi multi dimensionella ljusvarelse som har en fysisk upplevelse, och vi är så kraftfulla.

Vi kommer också gå in på vad som sker i världen just nu, att hela vår civilisation kommer gå från en 3D värld till en 5D värld. Jag kommer berätta mer om vad det innebär och att vi har en fantastisk framtid att vänta. Där vi kommer uppleva världsfred, paradiset på jorden.

Kursen passar både för dig som är van att meditera och för dig som aldrig testat detta tidigare. Hjärtligt välkommen ❤️

Mindfulness gör oss lyckliga

Referens från tidigare mindfulness kurs:

“Jag vill ofta att det mesta i livet ska ske med fart, vilket inte alltid är optimalt. I mina möten med Madeleine där hon med stor ödmjukhet och gedigen kunskap lotsat mig så att jag genom att fokusera på rätt saker i rätt tid fått nya möjligheter att möta varje dag på bästa sätt. Det är jag tacksam för”. –  Elisabeth Nejdegård

 

“Stort tack för en givande kurs i mindfullness. Du känns kunnig och bred. Du är lyhörd och en god lyssnare. Du känns genuint intresserad av det du håller på med, och du verkar ständigt hålla dig á jour och förkovra dig. Medvetenheten om att kropp och psyke hör ihop är ständigt närvarande. Trots subtilt ämne, känns det inte flummigt, utan informativt och lärorikt. Jag rekommenderar Er varmt att kontakta Madeleine….för det är väl inte bara det yttre vi skall vara rädda om?” – Marianne Nilsson Rosell, Socionom & Barnboksförfattare