Känner du dig nerbruten, vilsen och osäker? Har du svårt att hitta ditt eget värde? Upplever du en cocktail utav känslor som sorg, ilska, hopplöshet och maktlöshet och vet inte hur du ska handskas med dem? Känner du dig osynlig, oälskad och misslyckad? Har du fallit många gånger och upplever att du trampar runt i kvicksand? Är du trött på att uppleva den ena trasiga relationen efter den andra och undrar vad gör jag för fel?

 

Hur vet du att du lever i en destruktiv relation?

  • Du upptäcker att du inte kan göra som du vill. Din partner har åsikter om allt. Vad du gör, vem du träffar och hur du klär dig. Det kan vara att du bestämt att gå på en tjej träff och helt plötsligt får du inte, eller att det kommer 1000 frågor om vad ni ska göra på den träffen. Du blir erbjuden en ny bättre tjänst på jobbet, men din partner tycker inte att det är bra för dig. Det kommer frågor om vad gör du egentligen när du går på din träning? Din partner börjar detaljstyra dig och från morgon till kväll. Du får inte ha på dig vad du vill, eller sminka dig som du vill.
  • Dina känslor ignoreras eller manipuleras. Du öppnar dig och berättar om dina känslor men din partner fullständigt ignorerar dig eller förminskar dina känslor, eller säger att du känner fel.
  • Du känner dig mer och mer bedrövad för varje dag. Var uppmärksam på dina äkta känslor, de försöker säga dig något. Hur mådde du innan du träffade din partner? Känner du att du förlorar dig själv, din självkänsla har fått sig en rejäl törn och du upplever ett stort hål inom dig.

Ta steget

Känner du att nu räcker det och är redo att ta steget till en förändring. Vill du:

  1. Bryta den destruktiva relationen du nu befinner dig i.
  2. Stärka dig inifrån och bygga upp dig på nytt.
  3. Börja prioritera dig själv och känna att du är viktig.
  4. Känna självkärlek, självvärde och självrespekt, samt att du är värd att bli älskad precis som du är.

Är du redo? Boka ett GRATIS möte och känn efter om detta är för dig

Vad ingår i coachingprogrammet?

Jag kan hjälper dig förbättra dina relationer. Där du i en trygg atmosfär hittar din inre kraft och vågar tro på att du är värdefull. Vågar tro på att du är värd en kärleksfull relation. Vi bryter tankemönster som “jag duger inte”, “jag är inte tillräcklig bra” till att “jag är värdefull precis så som jag är”. Vi läker och transformera barndomsminnen/trauman. Läker sorg, misslyckandet, skuld & skam.

Du får lära dig hur du handskas med jobbiga känslor. Detta gör att du går från “offermentalitet” till KRAFTFULL. Du transformera inre destruktiva mönster till hälsosamma & kärleksfulla och det viktigaste av allt – Du lär dig älska dig själv och bygger upp tilliten till dig själv & till en kärlekspartner.

Det ingår ett flertal meditationer, e-böcker och material som du kan jobba med hemma i lugn och ro mellan våra möten.

 

Paketpris 1: 9 600 kr för 8 gånger (går att delbetala).

Paketpris 2: 25 000 kr för 6 månader, och vi har coachingsamtal varje vecka (går att delbetala).

Paketpris 3: 1500 kr/gång och du kan boka enstaka gånger

(företag + moms)

Vad säger andra om programmet?

Nu efter tre månaders terapi med Madeleine. Mår jag betydligt mycket bättre än vad jag gjorde då. Hon har gett mig verktyg för hur jag ska handskas med min ångest och dålig självbild, sätta upp mål och bena ut händelser och känslor jag skapat. Detta har i sin tur gett mig tillbaka livsglädjen till och jag har varit hög på livet sens det. Från att ha känt mig trasig upplever jag hur snabbt mina sår läks. En fantastisk upplevelse var när Madeleine guidade mig genom en traumatisk barndomsupplevelse, hur hon tog mig tillbaka till den tiden, platsen och situationen jag var med om. Hon guidade mig igenom det och jag trodde verkligen inte att det var möjligt för mig att bli helad själsligt ifrån det barndomsminne. Jag kände hur den smärtsamma händelsen släppte sitt grepp om mig och jag var äntligen fri. Efteråt var jag så salig, jag kunde inte förstå att jag var hel, jag kunde inte sluta gråta eller skratta av glädje. Jag kan varmt rekommendera henne som din personliga coach, hennes metoder funkar, hela hon är en genuin och professionell lifecoach”. – JB

 

Kan varmt rekommendera detta!!!
Helt fantastiskt program och Madelene Magnusson är en helt fantastisk coach❤️. Jag har gjort programmet i 3 månader nu och hon har hjälpt mej att rensa så mycket gammalt skräp långt tillbaka och att se många av mina mönster.Tycker jag har läst så mycket, är medveten om saker och ting och gått på massor av olika föreläsningar kurser mm. Men det är först när jag bestämde mej att nu får det räcka och verkligen gå till botten med mej själv och göra jobbet jag förändrats. Massa känslor och många tårar har runnit. Men Madeleine Magnusson har fantastiska tekniker som hon jobbar med som hjälper till att lösa upp massor. 
Är så tacksam att jag hittade henne ❤️❤️❤️” – Carina Kälvelid Martinsson