Är du trött på att känna dig nedtryckt, oälskad och hela tiden ta en massa skit? Är du rädd att ta steget för du har blivit nedtryckt under så många år och tror inte att du förtjänar bättre. Då vill jag berätta för dig att jag vet vad du går igenom. Jag levde med en person med psykopatiska drag i 10 år. Blev utslängd på nätterna, fick inte ha vårdnaden om vår son (fast att vi bodde tillsammans på Island) och när jag inte orkade längre och ville flytta hem, fick jag till svar: – “Visst stick du, men vår son tar du inte med dig utan honom sätter jag i fosterhem”.

Det behöver inte vara så som du har det nu. Det finns en väg ut och jag skulle gärna vilja hjälpa dig ta dessa steg tillsammans med dig. För jag vet att det kan vara både skrämmande och tufft att göra det själv.

Min vision är att hjälpa kvinnor som lever i destruktiva relationer. Jag vet hur lätt det kan vara att fastna och tro att jag inte är värd något bättre, eftersom det är det vi får höra. Hur många gånger fick jag höra: – “du kommer inte hitta någon bättre än jag”, “ingen vill ha dig”, “jag är den bästa för dig”. Efter år av psykisk misshandel så börjar vi tro dem. Vi tror att vi är helt värdelösa, MEN det är inte sant!

 

Gaslighting

Gaslighting är något som är väldigt vanligt när du lever i en destruktiv relation. Gaslighting är en form av psykisk misshandel där information förvrängs, förvanskas eller utelämna eller där falsk information presenteras med avsikt att få motparten att tvivla på sina egna minnen, uppfattningar och sinneshälsa. En mycket obehaglig upplevelse. Själv var jag med om otaliga.

Du behöver inte fortsätta leva med detta, det finns en väg ut och första steget är att bli medveten om att detta är ett sätt att manipulera dig.

Hur vet du att du lever i en destruktiv relation?

 • Du upptäcker att du inte kan göra som du vill. Din partner har åsikter om allt. Vad du gör, vem du träffar och hur du klär dig. Det kan vara att du bestämt att gå på en tjejträff och helt plötsligt får du inte, eller att det kommer 1000 frågor om vad ni ska göra på den träffen. Du blir erbjuden en ny bättre tjänst på jobbet, men din partner tycker inte att det är bra för dig. Det kommer frågor om vad gör du egentligen när du går på din träning? Din partner börjar detaljstyra dig och från morgon till kväll. Du får inte ha på dig vad du vill, eller sminka dig som du vill.
 • Dina känslor ignoreras eller manipuleras. Du öppnar dig och berättar om dina känslor men din partner fullständigt ignorerar dig eller förminskar dina känslor, eller säger att du känner fel.
 • Du känner dig mer och mer bedrövad för varje dag. Var uppmärksam på dina äkta känslor, de försöker säga dig något. Hur mådde du innan du träffade din partner? Känner du att du förlorar dig själv, din självkänsla har fått sig en rejäl törn och du upplever ett stort hål inom dig.

Ta steget

Känner du att nu räcker det och är redo att ta steget till en förändring. Vill du:

 1. Bryta den destruktiva relationen du nu befinner dig i.
 2. Stärka dig inifrån och bygga upp dig på nytt.
 3. Börja prioritera dig själv och känna att du är viktig.
 4. Känna självkärlek, självvärde och självrespekt, samt att du är värd att bli älskad precis som du är.

Är du redo? Boka ett GRATIS möte och känn efter om detta är för dig

Vad ingår i programmet?

Programmet “Bryt destruktiva relationer & skapa äkta kärlek” omfattar flera månader där vi har kontinuerlig kontakt en gånger i veckan.

 • Vi har coachingsamtal varje vecka via zoom eller telefon.
 • Du får övningar att följa varje dag för att öka din självkärlek, självvärde och självrespekt, samt kunna stå upp för dig själv och känna att du växer.
 • Det ingår meditationsljudfiler för att minska stress, trauma och stärka dig inifrån.
 • Du får lära dig EFT, ett fantastisk verktyg för att minska stress, oro, ångest och överbrygga svårigheter, samt göra positiva förändringar. EFT använder vi vid varje samtal och kommer även vara ett kraftfullt redskap i din dagliga träning.
 • Realitetstest – vi börjar med att lokalisera din situation och tillsammans sätter vi upp en plan som fungerar för dig.
 • Målstrategi – hur skulle ditt liv se ut om 5 år (stora visionen)? Hur ser ditt liv ut om 1 år? Vi sätter en plan för de kommande 3-6 månaderna. Ingår min bok: Mindfulfitness – Nå dina mål genom självsuggestion, som är en bok där jag beskriver hur våra tankar styr vårt liv, hur vårt medvetna och undermedvetna fungerar och att de har två helt olika roller, samt hur vi kan omprogrammera vårt undermedvetna för att vi ska kunna nå våra mål. Till boken ingår också en cd-skiva/ljudfil där du dagligen lyssnar på suggestioner om att du kan nå sina mål och att du är värdefull. Syftet med suggestionsskivan är att lugna systemet och sakta men säkert byggas upp på nytt.
 • Studera dig själv – vilka beteenden leder mig närmre mitt mål och vilka tar mig längre ifrån?
 • Mindfulness med thetavågor, e-bok + 2 st meditationsljudfiler. Vi står inför många utmaningar i livet, vilket många gånger kan bli stressande och påfrestande. Genom att hitta redskap för att handskas med dessa situationer, fattar vi inte bara kloka och visa beslut utan vi ökar också vårt eget välbefinnande. När du dagligen använder mindfulness blir du medveten om din egen potential och använder ditt inre ledarskap för att komma vidare i livet och mår bra på vägen. Du får en djupare förståelse hur vår stenåldershjärna fungerar och meditationens enormt läkande effekt. Frekvensmeditation är en del inom brainwave entrainment och i denna övningen används thetavågor som har frekvensen 3-8 Hz och är specialiserade för att läka stress och trauman.
 • Ansvar & attityd, e-bok med 2 st ljudfiler för att stärkas ytterligare och inse vikten av att ta ansvar över sin situation och att du kan förändra framtiden. Att ta 100 % ansvar innebär att sluta klaga, anklaga, ursäkta och spela offer. Att ta ansvar kommer innebära en drastisk förändring i vårt liv. Jag säger inte att det alltid är lätt att göra det, men nödvändigt om du vill leva ett lyckligt liv. Är attityd viktigt? Attityd är oerhört viktigt och du vill leva ett lyckligt liv! Victor Frankl sa: “Allt kan bli fråntaget en person, förutom en sak, din attityd till situationen”. Vi har alltid ett val, vi kan välja att se det negativa eller det positiva. Allt i i livet har två sidor, en negativ och en positiv, men kom ihåg, du kan enbart se en sida av myntet åt gången. Vårt medvetna sinne har inte förmågan av att tänka på två saker samtidigt. Om du vill ta kontrollen över ditt liv, behöver du bli medveten om din attityd.
 • Stärk din självkärlek med 432 Hz, e-bok med 3 st meditationsljudfiler, där syftet är att börja älska sig själv på djupet. I materialet ingår det meditationsljudfiler med 432 Hz som har en läkande effekt på kroppen. Modern vetenskap har börjat upptäcka det de gamla mystikerna har vetat i tusen år. Att allt består av vibrationer från den minsta partikeln till fast material, och att vi påverkas av vibrationer. Tankar, ord, känslor och handlingar är också vibrationer. Vad du säger och tänker om dig själv påverkar din fysiska kropp och ditt välbefinnande. Meditationerna i detta program påverkar dig vibrationsmässigt, tankemässigt och känslomässigt, vilket även genererar i att det kommer att förändra din fysiska verklighet.
 • Övertygelser, e-bok + ljudfil. Det sägs ju ofta att stress är skadligt för vår hälsa, men stämmer det verkligen? En mycket intressant studie från universitetet i Wisconsin säger att det beror på vad DU TROR om stress. Det gäller i alla avseenden, vad du tror om saker och ting har en mycket stor påverkan på ditt liv. Dina övertygelser styr ditt liv. Om du tror att du inte förtjänar bättre så är det precis det du drar till dig. Genom att identifiera de underliggande övertygelserna och sedan omprogrammera dem, kommer livet att förändras. I mitt fall trodde jag att jag inte var värd att bli älskad. Vilket ledde till att jag drog till mig personer som bekräftade detta. När jag väl hade förändrat mina övertygelser, träffade jag en fantastisk man som älskar mig precis om jag är.
 • Kritiska rösten, vi jobbade med den inre kritiska rösten, inser att den inre rösten egentligen bara vill skydda oss från misslyckanden. Vi förändrar den inre kritiska rösten till en vän som supportar och hjälper oss istället. Det ingår 5 olika EFT ljudfiler som du kan jobba vidare med i lugn och ro hemma.
 • Vi tittar på hur LOA-attraktionslagen påverkar dig och hur du kan jobba med den. Du får lära dig om bajspåse/guldpåse.
 • För att helt bryta mönstret med en destruktiv relation behöver vi också titta på 3 teman från barndomen.
 • Du kan maila, sms´a, skicka meddelande till mig 24/7.
 • Jag är coachen som håller dig i handen genom denna process
 • Jag kommer göra allt i min makt för att du ska komma ut på andra sidan och du tar ansvar för din del.

Paketpris 1: 9 600 kr för 8 gånger (går att delbetala).

Paketpris 2: 25 000 kr för 6 månader, och vi har coachingsamtal varje vecka (går att delbetala).

Paketpris 3: 1500 kr/gång och du kan boka enstaka gånger

Vad säger andra om programmet?

Nu efter tre månaders terapi med Madeleine. Mår jag betydligt mycket bättre än vad jag gjorde då. Hon har gett mig verktyg för hur jag ska handskas med min ångest och dålig självbild, sätta upp mål och bena ut händelser och känslor jag skapat. Detta har i sin tur gett mig tillbaka livsglädjen till och jag har varit hög på livet sens det. Från att ha känt mig trasig upplever jag hur snabbt mina sår läks. En fantastisk upplevelse var när Madeleine guidade mig genom en traumatisk barndomsupplevelse, hur hon tog mig tillbaka till den tiden, platsen och situationen jag var med om. Hon guidade mig igenom det och jag trodde verkligen inte att det var möjligt för mig att bli helad själsligt ifrån det barndomsminne. Jag kände hur den smärtsamma händelsen släppte sitt grepp om mig och jag var äntligen fri. Efteråt var jag så salig, jag kunde inte förstå att jag var hel, jag kunde inte sluta gråta eller skratta av glädje. Jag kan varmt rekommendera henne som din personliga coach, hennes metoder funkar, hela hon är en genuin och professionell lifecoach”. – JB

 

Kan varmt rekommendera detta!!!
Helt fantastiskt program och Madelene Magnusson är en helt fantastisk coach❤️. Jag har gjort programmet i 3 månader nu och hon har hjälpt mej att rensa så mycket gammalt skräp långt tillbaka och att se många av mina mönster.Tycker jag har läst så mycket, är medveten om saker och ting och gått på massor av olika föreläsningar kurser mm. Men det är först när jag bestämde mej att nu får det räcka och verkligen gå till botten med mej själv och göra jobbet jag förändrats. Massa känslor och många tårar har runnit. Men Madeleine Magnusson har fantastiska tekniker som hon jobbar med som hjälper till att lösa upp massor. 
Är så tacksam att jag hittade henne ❤️❤️❤️” – Carina Kälvelid Martinsson