Är du trött på att känna dig nedtryckt, oälskad och hela tiden ta en massa skit? Är du rädd att ta steget för du har blivit nedtryckt under så många år och tror inte att du förtjänar bättre. Då vill jag berätta för dig att jag vet vad du går igenom. Jag levde med en person med psykopatiska drag i 10 år. Blev utslängd på nätterna, fick inte ha vårdnaden om vår son (fast att vi bodde tillsammans på Island) och när jag inte orkade längre och ville flytta hem, fick jag till svar: – “Visst stick du, men vår son tar du inte med dig utan honom sätter jag i fosterhem”.

Det behöver inte vara så som du har det nu. Det finns en väg ut och jag skulle gärna vilja hjälpa dig ta dessa steg tillsammans med dig. För jag vet att det kan vara både skrämmande och tufft att göra det själv.

Min vision är att hjälpa kvinnor som lever i destruktiva relationer. Jag vet hur lätt det kan vara att fastna och tro att jag inte är värd något bättre, eftersom det är det vi får höra. Hur många gånger fick jag höra: – “du kommer inte hitta någon bättre än jag”, “ingen vill ha dig”, “jag är den bästa för dig”. Efter år av psykisk misshandel så börjar vi tro dem. Vi tror att vi är helt värdelösa, MEN det är inte sant!

 

Gaslighting

Gaslighting är något som är väldigt vanligt när du lever i en destruktiv relation. Gaslighting är en form av psykisk misshandel där information förvrängs, förvanskas eller utelämna eller där falsk information presenteras med avsikt att få motparten att tvivla på sina egna minnen, uppfattningar och sinneshälsa. En mycket obehaglig upplevelse. Själv var jag med om otaliga.

Du behöver inte fortsätta leva med detta, det finns en väg ut och första steget är att bli medveten om att detta är ett sätt att manipulera dig.

Hur vet du att du lever i en destruktiv relation?

 • Du upptäcker att du inte kan göra som du vill. Din partner har åsikter om allt. Vad du gör, vem du träffar och hur du klär dig. Det kan vara att du bestämt att gå på en tjejträff och helt plötsligt får du inte, eller att det kommer 1000 frågor om vad ni ska göra på den träffen. Du blir erbjuden en ny bättre tjänst på jobbet, men din partner tycker inte att det är bra för dig. Det kommer frågor om vad gör du egentligen när du går på din träning? Din partner börjar detaljstyra dig och från morgon till kväll. Du får inte ha på dig vad du vill, eller sminka dig som du vill.
 • Dina känslor ignoreras eller manipuleras. Du öppnar dig och berättar om dina känslor men din partner fullständigt ignorerar dig eller förminskar dina känslor, eller säger att du känner fel.
 • Du känner dig mer och mer bedrövad för varje dag. Var uppmärksam på dina äkta känslor, de försöker säga dig något. Hur mådde du innan du träffade din partner? Känner du att du förlorar dig själv, din självkänsla har fått sig en rejäl törn och du upplever ett stort hål inom dig.

Ta steget

Känner du att nu räcker det och är redo att ta steget till en förändring. Vill du:

 1. Bryta den destruktiva relationen du nu befinner dig i.
 2. Stärka dig inifrån och bygga upp dig på nytt.
 3. Börja prioritera dig själv och känna att du är viktig.
 4. Känna självkärlek, självvärde och självrespekt, samt att du är värd att bli älskad precis som du är.

Är du redo? Boka ett GRATIS möte och känn efter om detta är för dig

Hur går jag tillväga?

Programmet “Bryt destruktiva relationer & skapa äkta kärlek” omfattar flera månader där vi har kontinuerlig kontakt en gånger i veckan.

 • Vi har 1 timmes coachingsamtal varje vecka.
 • Vi börjar med att lokalisera din situation och tillsammans sätter vi upp en plan som fungerar för dig.
 • Du får övningar att följa varje dag för att öka din självkärlek, självvärde och självrespekt, samt kunna stå upp för dig själv och känna att du växer.
 • Det ingår meditationsljudfiler för att minska stress, trauma och stärka dig inifrån.
 • Du får lära dig EFT, ett fantastisk verktyg för att minska stress, oro, ångest och överbrygga svårigheter, samt göra positiva förändringar. EFT använder vi vid varje samtal och kommer även vara ett kraftfullt redskap i din dagliga träning.
 • Vi identifierar dina övertygelser och omprogrammerar dem. Övertygelser har en mycket stor inverkan på våra liv. I mitt fall trodde jag att jag inte var värd att bli älskad. Vilket ledde till att jag drog till mig personer som kunder bekräfta detta. När jag väl hade förändrat mina övertygelser, träffade jag en fantastisk man som älskar mig precis om jag är.
 • Du får lära dig mer om vad ansvar innebär och hur det kan bli din vän. Att ta ansvar är tufft, i mitt fall skylde jag allt på mitt ex, men det var inte förrän jag kunde ta ansvar för mitt liv, som jag också kunde göra en förändring av den destruktiva relationen jag levde i.
 • Du får lära dig hur viktigt din attityd är, och hur du kan använda din attityd för att påverka din omgivning.
 • Vi tittar på hur LOA-attraktionslagen påverkar dig och hur du kan jobba med den. Du får lära dig om bajspåse/guldpåse.
 • Vi arbetar också med att förändra den inre kritiska rösten, som kan vara oerhört påfrestande många gånger. Låter den rösten bli en vän som stödjer och supportar.
 • För att helt bryta mönstret med en destruktiv relation behöver vi också titta på 3 teman från barndomen.
 • Du kan maila, sms´a, skicka meddelande till mig 24/7.
 • Är det kris, finns möjlighet till övernattning
 • Jag är coachen som håller dig i handen genom denna process
 • Jag kommer göra allt i min makt för att du ska komma ut på andra sidan och vi tar ett gemensamt ansvar för att det ska kunna ske.

Paketpris 1: 3 950 kr/månad och du förbinder dig i 3 månader (sammanlagt 11 850 kr).

Paketpris 2: 3 500 kr/månaden och du förbinder dig i 6 månader (sammanlagt 21 000 kr)

 

Detta ingår: 

 • Realitetstest, mindfulfitness e-bok + suggestionsljudfil. Lär dig EFT
 • Målövning 5 år framåt, målstrategi, visionstavla
 • Studera dig själv, planera 12 veckor
 • Ansvar, e-bok + ljudfil
 • Attityd, e-bok + ljudfil
 • Stärk din självkärlek med 432 Hz, e-bok + ljudfil
 • Kritiska rösten, e-bok + ljudfiler
 • Övertygelser, e-bok + ljudfiler
 • Identifiera 3 teman från barn – trauma
 • Mindfulness med theta, e-bok + ljudfil
 • LOA – attraktionslagen
 • Karmapartner enligt diamantskäraren som bygger på buddistiska principer

Har du inte möjlighet att betala? Då kan du ansöka om finansiering till mina tjänster via Ljungbergska stiftelsen. Detta gäller enbart kvinnor i Halmstad kommun med barn. Säg till mig så hjälper jag dig ansöka.

Jag håller på att leta fler stiftelser så att fler ska få denna möjlighet.

Vad säger andra om programmet?

Kan varmt rekommendera detta!!!
Helt fantastiskt program och Madelene Magnusson är en helt fantastisk coach❤️. Jag har gjort programmet i 3 månader nu och hon har hjälpt mej att rensa så mycket gammalt skräp långt tillbaka och att se många av mina mönster.Tycker jag har läst så mycket, är medveten om saker och ting och gått på massor av olika föreläsningar kurser mm. Men det är först när jag bestämde mej att nu får det räcka och verkligen gå till botten med mej själv och göra jobbet jag förändrats. Massa känslor och många tårar har runnit. Men Madeleine Magnusson har fantastiska tekniker som hon jobbar med som hjälper till att lösa upp massor. 
Är så tacksam att jag hittade henne ❤️❤️❤️” – Carina Kälvelid Martinsson