Är du trött på att känna dig nedtryckt, oälskad och hela tiden ta en massa skit? Känner du dig nerbruten och vet inte vilket ben du ska stå på? Inser du att du är fast i ett medberoende och vill ha hjälp att ta dig ur detta grepp? Du kanske känner dig rädd att ta steget för det har blivit en vana, något som är tryggt.

Du är inte ensam, jag levde själv med en person med psykopatiska drag i ca 10 år. Blev utslängd på nätterna, fick inte ha vårdnaden om vår son (fast att vi bodde tillsammans på Island) och när jag inte orkade längre och ville flytta hem, fick jag till svar: – “Visst stick du, men vår son tar du inte med dig utan honom sätter jag i fosterhem”.

Min vision är att hjälpa kvinnor bryta destruktiva mönster och hitta tillbaka till sin gudinnekraft!

 

Gaslighting

Gaslighting är något som är väldigt vanligt när du lever i en destruktiv relation. Gaslighting är en form av psykisk misshandel där information förvrängs, förvanskas eller utelämna eller där falsk information presenteras med avsikt att få motparten att tvivla på sina egna minnen, uppfattningar och sinneshälsa. En mycket obehaglig upplevelse. Själv var jag med om otaliga.

Du behöver inte fortsätta leva med detta, det finns en väg ut och första steget är att bli medveten om att detta är ett sätt att manipulera dig.

Hur vet du att du lever i en destruktiv relation?

 • Du upptäcker att du inte kan göra som du vill. Din partner har åsikter om allt. Vad du gör, vem du träffar och hur du klär dig. Det kan vara att du bestämt att gå på en tjejträff och helt plötsligt får du inte, eller att det kommer 1000 frågor om vad ni ska göra på den träffen. Du blir erbjuden en ny bättre tjänst på jobbet, men din partner tycker inte att det är bra för dig. Det kommer frågor om vad gör du egentligen när du går på din träning? Din partner börjar detaljstyra dig och från morgon till kväll. Du får inte ha på dig vad du vill, eller sminka dig som du vill.
 • Dina känslor ignoreras eller manipuleras. Du öppnar dig och berättar om dina känslor men din partner fullständigt ignorerar dig eller förminskar dina känslor, eller säger att du känner fel.
 • Du känner dig mer och mer bedrövad för varje dag. Var uppmärksam på dina äkta känslor, de försöker säga dig något. Hur mådde du innan du träffade din partner? Känner du att du förlorar dig själv, din självkänsla har fått sig en rejäl törn och du upplever ett stort hål inom dig.

Ta steget

Känner du att nu räcker det och är redo att ta steget till en förändring. Vill du:

 1. Bryta den destruktiva relationen du nu befinner dig i.
 2. Stärka dig inifrån och bygga upp dig på nytt.
 3. Börja prioritera dig själv och känna att du är viktig.
 4. Känna självkärlek, självvärde och självrespekt, samt att du är värd att bli älskad precis som du är.

Är du redo? Boka ett GRATIS möte och känn efter om detta är för dig

Vad ingår i coachingprogrammet?

Jag har skapat ett coachingprogram där jag hjälper dig läka och omprogrammera det destruktiva mönstret. Du får verktyg för att stärka självkärleken till dig själv, bygga upp dig på nytt och tro på att du är värd en kärleksfull relation.

 • Vi har coachingsamtal via zoom eller telefon, 1 h/gång.
 • Du får övningar för att öka din självkärlek, självvärde och självrespekt,  samt känna att du växer.
 • Det ingår meditationsljudfiler för att minska stress, trauma och stärka dig inifrån.
 • Du får lära dig tekniker för att handskas med och “rensa” jobbiga känslor. Detta gör att du går från “offermentalitet” till KRAFTFULL.
 • Målstrategi – vi gör en meditationsövning där du får träffa ditt framtida jag och därifrån får du skriva ner ditt mål. Detta mål kommer vi sedan programmera in i ditt undermedvetna. Det ingår min bok: Mindfulfitness – Nå dina mål genom självsuggestion, som är en bok där jag beskriver hur våra tankar styr vårt liv, hur vårt medvetna och undermedvetna fungerar och att de har två helt olika roller, samt hur vi kan omprogrammera vårt undermedvetna för att vi ska kunna nå våra mål. Det ingår också en suggestionsljudfil, som du lyssnar på dagligen för att lättare nå ditt mål.
 • Stärk din självkärlek med 432 Hz, e-bok med 3 st meditationsljudfiler, där syftet är att bygga upp din självkärlek och tillit till dig själv.
 • Ansvar & attityd, e-bok med 2 st ljudfiler, där fokus är att gå från offermentalitet till kraftfull skapare av ditt liv.
 • Övertygelser, e-bok + ljudfil. Övertygelser styr ditt liv. Vi kommer omprogrammera tankemönster som “jag duger inte”, “jag är inte tillräcklig bra” till att “jag är värdefull precis så som jag är”. Vi transformerar destruktiva mönster till hälsosamma och kärleksfulla, samt bygger upp tilliten till dig själv och män. Det finns kärleksfulla män.
 • Kritiska rösten, vi identifierar den inre kritiken och inser att den egentligen bara vill skydda oss från misslyckanden. Vi förändrar den inre kritiska rösten till en vän som supportar och hjälper oss istället. Det ingår 5 olika EFT ljudfiler som du kan jobba vidare med i lugn och ro hemma.
 • Mindfulness med thetavågor, e-bok + 2 st meditationsljudfiler, ett effektivt sätt för att minska stress och hur du ser på utmaningar i livet. När du dagligen använder mindfulness blir du medveten om din egen potential och använder ditt inre ledarskap för att komma vidare i livet och mår bra på vägen. Du får en djupare förståelse hur vår stenåldershjärna fungerar och meditationens läkande effekt.
 • Läka och transformera barndomsminnen/trauman.

 

Paketpris 1: 9 600 kr för 8 gånger (går att delbetala).

Paketpris 2: 25 000 kr för 6 månader, och vi har coachingsamtal varje vecka (går att delbetala).

Paketpris 3: 1500 kr/gång och du kan boka enstaka gånger

Vad säger andra om programmet?

Nu efter tre månaders terapi med Madeleine. Mår jag betydligt mycket bättre än vad jag gjorde då. Hon har gett mig verktyg för hur jag ska handskas med min ångest och dålig självbild, sätta upp mål och bena ut händelser och känslor jag skapat. Detta har i sin tur gett mig tillbaka livsglädjen till och jag har varit hög på livet sens det. Från att ha känt mig trasig upplever jag hur snabbt mina sår läks. En fantastisk upplevelse var när Madeleine guidade mig genom en traumatisk barndomsupplevelse, hur hon tog mig tillbaka till den tiden, platsen och situationen jag var med om. Hon guidade mig igenom det och jag trodde verkligen inte att det var möjligt för mig att bli helad själsligt ifrån det barndomsminne. Jag kände hur den smärtsamma händelsen släppte sitt grepp om mig och jag var äntligen fri. Efteråt var jag så salig, jag kunde inte förstå att jag var hel, jag kunde inte sluta gråta eller skratta av glädje. Jag kan varmt rekommendera henne som din personliga coach, hennes metoder funkar, hela hon är en genuin och professionell lifecoach”. – JB

 

Kan varmt rekommendera detta!!!
Helt fantastiskt program och Madelene Magnusson är en helt fantastisk coach❤️. Jag har gjort programmet i 3 månader nu och hon har hjälpt mej att rensa så mycket gammalt skräp långt tillbaka och att se många av mina mönster.Tycker jag har läst så mycket, är medveten om saker och ting och gått på massor av olika föreläsningar kurser mm. Men det är först när jag bestämde mej att nu får det räcka och verkligen gå till botten med mej själv och göra jobbet jag förändrats. Massa känslor och många tårar har runnit. Men Madeleine Magnusson har fantastiska tekniker som hon jobbar med som hjälper till att lösa upp massor. 
Är så tacksam att jag hittade henne ❤️❤️❤️” – Carina Kälvelid Martinsson