Hej, jag heter Madeleine Magnusson och jag hjälper kvinnor förbättra sina nära relationer genom ökad självkärlek. Genom att skala av lagren av att känna sig otillräcklig, oälskad och nerbruten till att börja tro på sig själv, känna sig trygg och älskad. Jag hjälper mina kära kunder hitta hem till sig själva, sin inre kompass, sitt inre ledarskap. När vi är i kontakt med vår inre kompass, vår inre visdom vet vi vad som är bästa vägen framåt. För att nå dit behöver vi minska bruset. Bruset av stress och negativ självbild som “jag duger inte” till känsla av att jag är tillräcklig och älskad precis som jag är.

Jag hjälper mina kunder bli medvetna om bakomliggande mönster, begränsande tankar och känslor till stärkande och handlingskraftiga. Då kan de lätt och enkelt nå sina drömmar och uppleva närande och trygga relationer.

 

Madeleine Magnusson

Jag älskar att lära mig saker och är väldigt nyfiken av mig. Alltid velat veta svaren på de där stora frågorna som: Varför lever vi? Vad är meningen med livet? Vad finns bortom universum? Vad händer när vi lämnar denna kropp? Finns utomjordingar? och så vidare…

Jag har också insett att ju mer jag läser och utforskar livet desto fler dörrar öppnar sig och att jag egentligen enbart skrapat på ytan. Jag har gått igenom enormt tuffa perioder i mitt liv, och med det lärt mig att dessa utmaningar blev till värdefulla diamanter när jag väl läkt och kommit ut på andra sidan. Jag älskar livet och är så tacksam för att få vara här och uppleva allt fantastisk som finns på denna jord.

 

 

Utbildningar

 • 2023, Studerar BioGeometry Fundation Training för dr. Robert Gillbert
 • 2021, Certifierad lärare i Expandmetoden av Evakarin Wallin
 • 2021, Golden Star Gode Aktivering,(Bas 1, Master, Master Advance, DiModa Code och DiAim) med Angela Johansson.
 • 2020, Ascension Mystery School 2.0 med David Wilcock
 • 2020, Soul Medicine for Lightworkes med Sandra Rolus
 • 2019, Ho´oponopono, Hawaiiansk healingteknik för Joe Vitale & Dr. HewLen
 • 2019, Modern Mystery School, Know Thyself med Maria Johansson, Göteborg
 • 2018, Advanced workshop Meditation, Become supernatural med Dr. Joe Dispenza, Berlin
 • 2016-2017, Universal heart, mentoprogram med Jörgen Tranberg
 • 2015, Expandutbildning för Evakarin Wallin, grundaren till Expandmetoden
 • 2014, Psych-K, Stockholm
 • 2012, Functional Moves, The Academy, Göteborg
 • 2011, Success coaching för Bob Proctor, distans
 • 2010-13, Meditation, brainwave entrainment, lifes priciple för Bill Harris
 • 2009-11 EFT/tapping, The tapping solution med Jessica & Nick Ortner
 • 2009-10, Företagsekonomi, Högskolan Väst, Uddevalla
 • 2007, Massör utbildning, GGI, Göteborg
 • 2006, Bodybalance, Les Mills, Göteborg
 • 2006, Yogalärarutbildnig för Eivor Evertsson, Oskarström
 • 2003-05, Ayurveda, Medicinsk yoga, kost & örtlära, Naturmedicinteamet, Cindy Stoa
 • 2003, Mystery School med Derk Loeks, Hällungen kursgård, Stenungsund
 • 2002, Living Intimacy med Ramya, Hällungen kursgård
 • 2000, Ayurveda, yoga, meditation, Höjskole for Bevisthedsudvekling i Rörvig, Danmark
 • 1999-2000, Rosenmetoden, Axelsons, Stockholm, Göteborg
 • 1996-99, Media- & kommunikationsvetenskapligt program, Högskolan Halmstad
 • 1998, Mediaproduktion, Lincoln University, England
 • 1996, Pedagogik, Högskolan i Halmstad
 • 1994-96, Samhällsvetenskapligt program, Komvux
 • 1986-88, Undersköterska o mentalskötare, Södra Vårdskolan, Halmstad