Madeleine Magnusson, Fotograf Christel Lind

Madeleine Magnusson erbjuder produkter och  tjänster inom personlig utveckling, mindfulness, yogaEFT/Expand. Ambitionen är att hjälpa privatpersoner och företag att nå sina mål och drömmar. Fokus ligger i att behålla ett lugn. När vi är lugna och harmoniska fattar vi kloka och visa beslut och blir inte lika lätt uppjagade över småsaker, vilket i sin tur leder till en bättre hälsa. Det sägs ju ofta att stress är skadligt för vår hälsa, men stämmer det verkligen? En mycket intressant studie från universitetet i Wisconsin säger att det beror på vad DU TROR om stress. Och det gäller i alla avseenden, vad du tror om saker och ting har en mycket stor påverkan på ditt liv. Dina övertygelser styr ditt liv.

Madeleine Magnusson hjälper dig att identifiera dina övertygelser, får förståelse hur din stenåldershjärna fungerar och hjälper dig behålla fokus, samt ge dig kraftfulla verktyg för att nå dina mål.

 

Madeleine Magnusson

Hon är utbildad undersköterska, yogalärare, expandlärare, massör & healer och har studerat EFT, Psych-K, braingym, ayurveda, meditation, qigong, rosenmetoden och fytoterapi. Läst media-& kommunikationsvetenskap, pedagogik, företagsekonomi på högskolan och Success Coaching på distans. Studerat för Bob Proctor och Bill Harris, två av världens bästa framgångscoacher, som också varit hennes coacher. Madeleine har också studerat och arbetat utomlands i England, Danmark och på Island. Arbetat ca 10 år inom vården och 20 år som terapeut. Hon har gått igenom många tuffa situationer i sitt liv. Tog sig ur 10 år av psykisk misshandel från sin exmake. Denna erfarenhet gav henne kraften och styrkan att aldrig ge upp och att alltid fortsätta fokusera på sina mål, vilket ledde till att hon startade företaget Success Education 2011, som bytte varumärke till Madeleine Magnusson 2017