“Stödet jag fått från Madeleine har varit ovärderligt! Jag har förändrats mycket under året. Vill fortsätta förändras till det bättre. Blivit mer ödmjuk och förstående. Känner mig mycket tryggare och lugnare i mig själv. Lärt mig otroligt mycket och fått flera nya intressen. Äntligen förstått varför jag alltid känt mig annorlunda, varför jag är som jag är. Har blivit svårare med relationerna då jag förändrats medan de andra stått stilla. Symptomen på uppvaknandet blir fler och intensivare. Massa kramar”

-Karin S

 

“Madeleine har en fantastisk förmåga att få mig att våga möta mig själv. Att våga se mig själv ur alla vinklar. Med den vägledningen blir allting mycket tydligare. Det som tidigare bara känts som ett allmän skav, blir till riktiga känslor, som jag dessutom får veta hur jag skall bemöta.
En ren bonus är att genom den här processen har min oproportionerliga rädsla för spindlar minskat markant, och det utan att vi ens direkt pratat om spindlar.”

– Therese

 

“Sedan vi kom i kontakt med dig känns det nästan som livet före och livet efter Madeleine :). Vi har alltid känt oss ovanligt nära varandra, jag och min man. Men en omtumlande och oerhört svår uppförsbacke mitt i livet gjorde att vi rekommenderas dig och det är det bästa som hänt oss. Vi har kommit varandra än närmare och på ett helt nytt plan, vi är mer sammanflätade än någonsin. Det är svårt att sätta ord på allt som förändrats till det bättre i vår vardag. Enskilt och tillsammans. Dessutom öppnades dörrar vi trodde vara stängda mot våra mål och drömmar. Vi hade mer eller mindre gett upp hoppet, när du vände oss och med din hjälp har vi lyckats nå dem! Både individuellt och gemensamt. Vi kan knappt sluta fira! Min man beskriver själv att tack vare din professionalism lyckades du få hans tidigare skeptiska syn att öppnas upp till en ny värld. Vi är evigt tacksamma och kommer återkomma vid minsta behov och rekommenderar varmt dina tjänster, det är magi!”

– Henrietta & Johnny

 

“Vill berätta om mina resultat efter att ha gått kurser hos dig men framför allt med hjälp av självsuggestion:
• jag har blivit friskare (bara 2 sjukfrånvarodagar i år!!)
• jag har sökt två jobb och fick båda!!
• kunde då löneförhandla och öka lönen med 2500kr!
• har nu sagt upp mig och vågar nu ta steget ut på okänd mark till en spännande framtid!
• framför allt är jag gladare, tryggare och nöjd med mig själv igen!

Tack för att du finns och har hjälpt mig fram till detta!!❤️

– Kerstin K

 

“Mitt i livet möter vi ofta vårt förflutna. Vi står där och tittar på rädslan som uppkommit på grund av någon otäck händelse, kanske som barn, känner den lika starkt, om inte starkare, igen. Den poppar upp i något möte, något sammanhang och påminner oss om hur känslostyrda vi är. Frågan som uppstår vid varje sådant tillfälle är; Ska vi låta vårt förflutna styra vår framtid eller vill vi kanske själva ta över styrningen? Vill vi styra själva kräver det att vi är medvetna om vart vi vill och på vilket sätt vi låter vårt förflutna styra vår framtid.

Just i detta tillstånd blev jag rekommenderad att ta kontakt med dig, Madeleine. Medveten om mycket och i behov av hjälp att hitta kraften att styra rätt. Ditt professionella förhållningssätt och Mindfulfitnessmetoden hjälpte mig över tröskel nummer ett till mitt framtida liv. Tack! Jag kommer säkert att komma fram till fler trösklar som jag måste ta mig över. Vem eller vilka som finns till min hjälp då visar sig. Men jag blir förvånad om du inte kommer att vara en av dem. Tusen tack för din professionalism och ditt totalt värderingsbefriade bemötande. Du är en del av en kärleksfull framtid för vår planet! Du behövs!”

– Elisabeth, mitt i livet
Processledare

 

“Tack Madeleine för din föreläsning för oss i Stiftelsen Credo och för våra familjehem. Din föreläsning gav oss alla något att använda själva och även ett verktyg för att hjälpa de som är placerade i våra familjehem med. Reflektionerna från familjehemmen på din föreläsning har varit så positiva, de var nöjda. Din föreläsning blev ett mycket bra avslut på vår utbildningshelg. Återigen ett stort tack. Själv har jag lyssnat varje morgon på mindfulness cd´n sedan jag fick den och märker en skillnad inom mig, fantastiskt! “

– Karin Westerberg-Engvall, Familjehemskonsulent Stiftelsen Credo

 

“Tack Madeleine för allt jobb vi gjorde i vintras. Det är fantastiskt hur fint vi påverkar livet om vi hittar vår inre drivkraft och hur vi kan hjälpa oss själva genom att ta hjälp av någon som du, professionell och kompetent människa. Tack för allt! <3 som nu är underbart nykär och polistjänsteman”

– Moa Renström Hultgren

 

“Tack Madeleine för hjälp med att formulera min önskan! Tänk att EFT fungerade så snabbt när jag behövde en ny bostad! Efter att jag knackat 2 veckor skedde miraklet “det perfekta huset” kom till mig, tack!”

– Gunilla

 

“Stort tack för en givande kurs i mindfullness. Du känns kunnig och bred. Du är lyhörd och en god lyssnare. Du känns genuint intresserad av det du håller på med, och du verkar ständigt hålla dig á jour och förkovra dig. Medvetenheten om att kropp och psyke hör ihop är ständigt närvarande. Trots subtilt ämne, känns det inte flummigt, utan informativt och lärorikt. Jag rekommenderar Er varmt att kontakta Madeleine, Success Education….för det är väl inte bara det yttre vi skall vara rädda om?”

– Marianne Nilsson Rosell, Socionom & Barnboksförfattare

 

 “Jag har nu testat meditationen i en vecka. Första veckan skyllde jag på att jag inte hittade någon tid. När jag hörde att du avsatte tid på morgonen bestämde jag mig för att prova. Efter stroken har jag drabbats av en enorm hjärntrötthet, klarar inte stress och kan bara ha en eller två aktiviteter per dag. Måste vila mellan varven. En dag nu i veckan hade jag bokat massage på morgonen, föreläsning och filmklubb på eftermiddagen. Och du jag var inte hjärntrött på kvällen!”

– Vivann Åberg

 

“When I first met Madeleine, I was confused and exhausted and I had a disturbing feeling of being stuck in my professional life as well. I had previously tried other types of therapies which had not worked so, when I went to see Madeleine, I was a little skeptical; but this changed straightaway after our first session. In each and every one session that we had, I discovered new ways of unfolding my potential to achieve any goal that I decided to go for. She helped me to gain self-confidence and act wisely towards my aims. Furthermore, nowadays I love and respect myself, I feel more comfortable in my own skin and my vision of life is not only a realistic one but one of happiness and possibility. I will never be able to show enough gratitude for the work Madeleine did with me. Now I am sure that I will succeed in my future life and professional projects. I do encourage others to take part of her coaching practice!”

– Luz-María Tato-Pazo

“Hej Madeleine och Susanne 😊 Tusen tack för denna fina helgretreat. Nöjd och glad bär jag med mig en skön känsla i kropp och själ ifrån Bösarp. Jag värdesätter mycket programupplägget som jag ser som en mycket fin och balanserad komposition av undervisning i form av föreläsningar som Matens påverkan på vår kropp, mindfulness och EFT samt olika kroppsupplevelser såsom yoga, antigympa (älskar namnet 😉), meditationer och Kranio sacral behandlingar. Även tänkvärda övningar som vi fick möjlighet att reflektera och samtala kring och som även inkluderade en symbolisk ritual.  Gott om luft/tid mellan passen värdesatte jag. Gav tid för reflektion, promenader, bad och egentid – bidrog helt enkelt till ett skönt dagsflöde. Jag uppfattar också en tydlighet i undervisningen hos både Madeleine och Susanne och ett fint samspel er emellan, ni kompletterar varandra väl. Så tacksam för er befriande humor och alla skratt också. 🤪 För mig var det särskilt värdefullt att få vara delaktig i processen som Madeleine så proffsigt ledde oss igenom under EFT passet. Imponerande ledarskap där Madeleine så tryggt ”höll” gruppen. Synergieffekten blev påtaglig – hur vi genom att dela med oss av våra sårbarheter som begränsar oss i livet kan väcka liknande sårbarheter/blockeringar i andra som då får möjlighet att komma upp till ytan och läkas. Vi hjälper varandra… Hur viktigt det är att bli mottagen i det vi delar blev också uppenbart och hur läkande det kan vara för oss alla. Tack också för den goda, välgörande maten. Mums! 😋 Stort tack och varma kramar till er båda❤️”

– Supernöjd Cecilia

 

“Att få lyssna på Madeleine hemma hos en vän kändes trevligt, mysigt och inspirerande. Man kände sig mer avslappnad eftersom man kände alla, lättare att vara mer öppen och ställa många frågor.”

– Gabriela Ilin

 

“Jag tyckte det var en fantastiskt inspirerande kväll. Man ville bara höra mer… Du väckte många nya tankar ;)”

– Lina Jönsson

 

 “Jag var på coaching hos Madeleine och berättade då om min flygrädsla, att jag hade ont i nacke och huvud inför varje resa. Jag fick prova på EFT. Helt otroligt min huvudvärk och nackvärk bleknade bort och när jag steg på planet så kändes ett behagligt lugn i kroppen. Har även varit stressad en längre tid och genom Madeleine har jag fått prova på Mindfulness. Känner mig mycket lugnare och mitt minne börjar bli bättre. Ett stort tack till dig Madeleine för hjälpen.”

– Margaretha Svantesson

 

“Jag köpte ett 10 kort i coaching av Madeleine på Successeducation. Varje vecka har Madeleine ringt upp mig och då har vi diskuterat de uppgifter jag fått att göra under veckan . För mig har detta gett mig mer energi och positivare inställning till hur jag ska nå mina mål. Övningar som jag kan använda mig av var helst jag befinner mig närsomhelst i det dagliga livet . Jag är nu mer fokuserad på det jag vill uppnå från att re-agera till att agera ! Bl.a. ingick hennes cd – Mental Träning med självsuggestioner . En bland de bästa jag lyssnat på ! Madeleines glada och positiva inställning och hennes medryckande skratt och humor gjorde att jag längtade efter nästa telefonsamtal redan innan vi avslutat det pågående. Så jag vill verkligen med hela mitt hjärta rekommendera Madeleine till andra, att få ta del av hennes coaching !
Lycka Till önskar en mycket nöjd kund…”

– Marie Åstrand-Åberg

 

“Genom att få bra material som har fått mig att stanna upp fundera hur jag har det, känna efter, frågor om mina mål, och vad är mitt mål! Detta har resulterat i ett lugn hos mig själv. Nu vet jag vad jag vill, och genom att veta vad jag vill blir vägen Inte så lång och krokig utan nu mer rak. Detta gör att jag känner en större glädje i livet för jag är inte lika stressad längre. På ca 4 ggr har cochningen förändrat mitt synsätt på livet till än mer positivt och idag tänker jag helt annorlunda och det har gett resultat i mitt liv! Tusen tack Madeleine <3!”

– Linda Andersson

 

“En väninna sände mig dina mirakel EFT för 2 veckor sen ungefär. Gjort övningarna varje dag sen dess och i tisdags fick jag ett nytt jobb, som ingen trodde jag skulle få. Pga flera i kommunen skulle omplaceras. Men jag fick det!! Häftigt va?? “

– Lisbeth Larsson

 

 

“Jag är faktiskt bättre i nacken men det känns stelt och lite som träningsvärk. Jag ska fortsätta med EFT så får vi se hur det går! Jag har också tänkt mycket på hur jag tänker på saker och ting och försöker ändra mitt sätt att tänka och vara mer positiv! Tack för en jättebra föreläsning! Du är väldigt inspirerande!!”

– Anna

 

“Företaget Success Education som ägs av Madeleine Magnusson, har varit föreläsare för hälsoinspiratörerna på Öresundskraft i ämnet Tankens Kraft. Madeleine har även varit kursledare för de av Öresundskrafts medarbetare som önskat delta i kursen Målbildsträning. Madeleine har varit en uppskattad föreläsare och gett deltagarna inspiration, förståelse och verktyg att kunna uppfylla mål på strategiskt sätt. Vi är mycket nöjda med Madeleines insats på Öresundskraft. Tack!”

– Camilla Wagner, Koncernsamordnare Arbetsmiljö & Hälsa på Öresundskraft

 

“Genom erfarna och inspirerande utbildningsledare blev ledarskapsutbildningen oerhört verksam i vår organisation. Vi fick insikter för livet, kontreka verktyg att arbeta med och utrymme till många intressanta dialoger. Jag kan starkt rekommendera utbildningen till företag som vågar och vill ta nästa steg till ett sundare ledarskap.”

– Cecilia Holmblad, HR-ansvarig Smarteyes

 

“Jag har arbetat med mig själv tillsammans med Madeleine i lite drygt ett år. Hon gör skillnad. Konkreta mentala verktyg för att hantera då, nu och framtid. Jag kan varmt rekommendera företag och enskilda personer ett samarbete med Madeleine”.

– Marie Axtelius Regionschef i Företagarna

 

“Tack det var både inspirerande och nyttigt!! Jag tycker personligen att det är mycket bra att du bottnar i vetenskapliga studier. Eftersom jag själv är gift med en vetenskapsman så vet jag att viktiga budskap lätt kan gå förlorade om de inte är väl underbyggda. Det inger förtroende och det blir lättare att föra budskapet vidare. För mig personligen var det särskilt viktigt att bli påmind om det här med “CD skivan” som går och går varje dag. Att byta skiva! Det är naturligtvis det som är det svåra, men bara att bli påmind om att inte intala sig själv samma negativa felaktigheter dag ut och dag in, var jättebra!”

– Gabriella Hildebrand delägare HildaHilda