EFT är en mycket enkel teknik som kan hjälpa dig att minska stress, oro, smärta och mycket mycket mer. Själv har jag använt tekniken för att få bort nackspärr, eksem, oro och ångest, samt skapat större flöde i mitt företag.

EFT betyder emotionell frihetsteknik på svenska och är en teknik där du knackar på akupunkturpunkterna samtidigt som du uttalar en affirmation för att släppa stress. Stress är en stor orsak bakom många sjukdomar och problem. EFT fungerar på det mesta; fysiska smärtor och sjukdomar, psykologiska och känslomässiga problem. Så testa den, du har inget att förlora!

Börja med att identifiera själva problemet

  1. Känn efter hur du upplever stressen. Jag kan inte tänka klart och jag blir så stressad när jag tänker på allt som måste göras. Det är barnen, jobbet och sen ska jag försöka hinna med mig själv och min relation. Jag känner mig maktlös.
  2. Känn efter vart i kroppen känslan sitter, exempel i magen.
  3. Känn efter hur starkt du upplever stressen från en skala på 0-10, där 10 är max.
  4. Börja med att knacka på karatepunkten och fortsätt sen på de övriga punkterna. Titta nu på filmen nedan för att se vilka punkter det gäller.
  5. Knacka på det negativa tills det känns lättare i kroppen.
  6. Vänd sen det negativa till att knacka på det positiva. Ställ dig frågan hur du vill ha det? Exempel, ”jag hinner med det jag vill och jag har roligt medan jag gör det”. Ibland kan steget till det positiva vara allt för stort. Därför har jag märkt att det är lättare att börja en runda med “tänk om”. Tänk om jag kan må bättre, tänk om jag oroar mig i onödan, tänk om jag kan känna mig lugn. Fortsätt sedan med att “jag väljer”. Jag väljer att känna mig lugn och hinna med det jag vill. Avsluta med framtiden. Hur du vill ha det? Mitt mål.
  7. Jag är så glad och tacksam att jag känner mig lugn och tillfreds och hinner med det jag vill.
  8. Här kan du ladda ner ett manus EFT stress.

“De förvånansvärt goda resultaten bland dem som praktiserade EFT inbjuder dock till ytterligare studier av  denna enkla, snabba, billiga, lätt tillgängliga självhjälpsteknik utan till synes negativa bieffekter, en metod som t.o.m. kan läras ut över Internet” – Gunilla Brattberg läkare och professor på Karolinska Institutet

Läs studien om EFT och fibromyalgi av Gunilla Brattberg PhD.

EFT knacka på Mirakler

EFT är en fantastiska teknik för att skapa mer flöde i ditt liv, mer flow. EFT kan du använda både för att släppa negativa känslor, men också för att förstärka positiva situationer som att öka ditt flöde och skapa mirakler!

Följ med mig på en runda när jag knackar på mirakler:

Vill du ha hjälp för att lösa en situation som du sitter fast i?

Hör av dig till mig och berätta om dina historier. Ser fram emot att få ta del av dina fantastiska historier.

Här är några:

“Jag knackade efter din film om mirakler nästan varje morgon under 6 månader och jag kan bara säga WOW. Mitt liv har verkligen förändrat sig under den tiden och även efteråt. Jag gick från att vara timanställd till att få en fast tjänst heltid (inte jobbat heltid sen jag fick barn för 23 år sen) samt jag fick en underbar lgh och den var precis den jag ville ha och det fortsätter hända en massa roliga saker och jag får många fler ansvarsområden på jobbet och det känns som livet verkligen leker nu. TACK SÅ MYCKET ”

– Tina Karlsson

 

“Jag började knacka för bättre självkänsla. Nu har det gått 14 dar. Det positiva som hänt är att jag sover utan sömntabletter!! För mej är det väldigt stort, jag har knaprat i 3 år. Tack snälla du som finns på youtube. Nu väntar jag på nästa mirakel”

–  Janne Bodsten

 

”En väninna sände mig dina mirakel EFT för 2 veckor sen ungefär. Gjort övningarna varje dag sen dess och i tisdags fick jag ett nytt jobb, som ingen trodde jag skulle få. Pga flera i kommunen skulle omplaceras. Men jag fick det!! Häftigt va?? ”

– Lisbeth Larsson

 

“Jaaaa! Jag fick jobbet som jag sökte! Tack tack tack EFT och universum! Har knackat i ca 1 månad, lite då och då!”

 – Claretie