Upplever du utmanande situationer i dina relationer? Känner du att du inte blir hörd? Uppstår det bråk eller känner du dig nertryckt? Det kan vara relationen till din partner, dina barn, en kollega eller vän, din chef, syskon eller föräldrar.

Eftersom allt i vår värld är uppbyggd av energier och frekvenser så går det också att balansera och lösa upp blockeringar kopplat till dina relationer.

Många gånger kan det både handla om gamla trauman, oförlöst karma,  familjemönster, kulturella mönster, egna föreställningar till dig själv och relationer.

Själv har jag haft enorma utmaningar när det gäller relationer. Har nog upplevt det mesta man kan uppleva när det gäller destruktiva och dysfunktionella relationer. Den värsta var mitt ex, där jag gick igenom nästan 10 år av psykisk misshandel. För mig handlade det om att jag och mitt ex hade ett karma som vi behövde bryta, samt att jag hade föreställningen om att jag inte var värd att bli älskad. Jag hade också många trauman från detta och tidigare liv som påverkade min syn på relationer. När jag väl bröt dessa så träffade jag en fantastisk man som älskar mig precis så som jag är.

En annan anledning till att våra relationer strular är att vi skurit av kontakten med oss själva. Alltså med vår själ, källan, gud, great spirit eller vad du vill kalla den. Vi har slutat lyssna inåt, inåt på vår intuition och vår själs visdom. Denna kontakt kan vi återskapa genom att koppla tillbaka oss till hjärtat och källan.

Sitter du med gamla trauman, föreställningar, familjemönster, kulturella mönster och konflikter som du vill få bort när det gäller relationer?

Ja då är denna kurs för dig.

Vi kommer under 3 veckor jobba med att rensa i relationstrauman, familjemönster/kulturella mönster och egna föreställningar och övertygelser kring relationer.

Vi kommer också programmera in gynnsamma program som att jag är värd att leva i en kärleksfull relation. Jag har bara kärleksfulla och vänliga personer runt omkring mig. Alla människor jag möte vill mig väl. Jag är kärlek och jag är älskad.

Vi kommer även att balansera ditt energisystem, och koppla in dig till ditt hjärta, moder jord och källan/Gud.

Det finns också en fördel att i grupp rensa blockeringar, då det oftast får en starkare effekt på grund av gruppdynamiken.

Vi startar den 28/3 kl. 19 och kör 3 tisdagar framöver till den 11/4. Vi håller på i  ca 1,5 h/gång. Varje tillfälle spelas in och du har tillgång till dem efteråt. Jag kommer också att startar en facebook grupp där vi kan kommunicera och där inspelningarna från kursen sparas.

  • Start: 28/3 kl. 19 till ca 20.30
  • Pris: 888 kr
  • Plats: via zoom på en dator eller mobil