Känner du att det är lite mycket just nu? Skulle du behöva lite lugn och ro, stärka din hälsa och känna att du är på banan igen? Vill du kunna varva ner, bli mjukare i kroppen, reducera stress, smärta och bli smartare? Yoga är ett fantastisk redskap för att lugna vårt system, minska stress, stärka immunsystemet och uppleva en djupare kontakt med dig själv och dina medmänniskor.

Den 19/5 startar jag lunchyoga i samarbete med hotell Mårtenson i Halmstad. Varje onsdag kl. 11.30-12.00 kör vi en lugn och skön lunchyoga. Kom som du är, du behöver inte byta om, utan yogan utförs antingen stående eller sittande. Allt för att du ska kunna få en paus från jobbet och samtidigt kunna hinna med att äta lunch och känna dig stärkt och utvilad för att orka hela eftermiddagen.

Tid: onsdagar kl. 11.30-12.00, 30 minuter fr.o.m den 19/5. Vi tar uppehåll fram till september, och fortsätter till hösten igen.

Plats: Hotell Mårtenson, Halmstad

Pris: 100 kr/gång eller 700 kr för ett 10-kort

Anmäl dig på sms 0730-808383 eller mail

Yogan jag utför är en blandning av Hatha, Vinyasa, Energy Medicine och Yinyoga. Hatha vinyasan är mer fysiskt och yin- och EMyoga mer meditativ. Vissa klasser jobbar vi mer med fysiskt som omfattar lugna och sköna rörelser i en följsam struktur, både rogivande, stärkande och balanserande. Klassen innehåller sittande (på stol) och stående positioner, samt balans- och andningsövningar.

Klassen anpassas efter individen och passar både för den erfarne yogisen som nybörjaren. Yoga handlar inte om att prestera eller vara duktig och det finns alltid övningar som går att anpassa så att du ska känna att det blir givande.